Αναζήτηση

Η αριστεία της Guandong πολλαπλασιάζεται με τη νέα συλλογή MMXX2

Η αριστεία της Guandong πολλαπλασιάζεται με τη νέα συλλογή MMXX2

15 Φεβρουαρίου 2022: «Καλώς ήλθατε στο 2022, το έτος της αριστείας “στο τετράγωνο”». Έτσι παρουσιάζει η Guandong τη νέα της συλλογή 2022. Το όνομα της νέας συλλογής της Guandong «MMXX2 Excellence Squared» προέρχεται από το έτος 2022 εκφρασμένο με λατινικούς αριθμούς. «Πιστεύουμε ότι αριστεία σημαίνει να μπορούμε να παρέχουμε πάντα τα καλύτερα δυνατά εργαλεία για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις των πελατών μας να αναπτυχθούν», εξηγεί ο Daniele Faoro, Team Principal της Guandong. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Specialty Specialist έχει δημιουργήσει μια μεγάλη συλλογή καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών, σχεδιασμένη για να καλύψει τις πιο πρόσφατες ανάγκες της οπτικής επικοινωνίας και της διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Είναι σχεδόν εξατομικευμένες προτάσεις, που δεν περιέχονται πλέον σε έναν απλό κατάλογο, αλλά σε μια «εργαλειοθήκη» που απευθύνεται σε όλα τα μέλη της αλυσίδας εφοδιασμού, από λιανοπωλητές έως εκτυπωτές, αρχιτέκτονες, εγκαταστάτες και, τέλος, τελικούς πελάτες.

Ένα παράθυρο στον αχανή και ποικίλο κόσμο της Guandong, μιας συνεχώς εξελισσόμενης επιχείρησης, όπως αποδεικνύεται από τα πολυάριθμα νέα προϊόντα της συλλογής 2022. Ξεκινώντας από τα νέα μοντέρνα και σαγηνευτικά γραφικά και την οργάνωση των περιεχομένων. Στην πραγματικότητα, όλες οι προτάσεις χωρίζονται ανάλογα με το είδος της εφαρμογής, κάνοντας την αναζήτηση πιο εύκολη ακόμα και για μη ειδικούς. Τα απλά και εύχρηστα φύλλα πληροφοριών περιλαμβάνουν μια σύντομη περιγραφή κάθε προϊόντος και συνοδεύονται από φωτογραφίες ολοκληρωμένων δουλειών, τεχνικές πληροφορίες και πληροφορίες εκτυπωτικών δυνατοτήτων και πιστοποιήσεις. Επιπλέον, σε κάθε σελίδα, οι κωδικοί QR παρέχουν πρόσβαση σε πρόσθετα φύλλα πληροφοριών, αλλά και σε συμβουλές για εφαρμογές, γκαλερί φωτογραφιών και ενημερωμένους τιμοκαταλόγους, δημιουργώντας μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία.

Η ιδέα του S.O.S.TAINABILITY συγκεντρώνει όλες τις λύσεις. Στη Συλλογή MMXX2 υπάρχουν πολλά κομμάτια αφιερωμένα σε αυτό το θέμα και είναι επίσης δυνατό να κατεβάσετε την Διακήρυξη Πράσινης Επανάστασης (Green Revolution Manifesto) της Guandong. Αυτή η προσέγγιση δεν περιλαμβάνει μόνο τη δέσμευση για την ανάπτυξη υλικών εκτύπωσης που είναι όλο και πιο ανακυκλώσιμα και οικολογικά καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους, αλλά και δραστηριότητες φιλικές προς το περιβάλλον, που υλοποιούνται τόσο εντός όσο και εκτός της εταιρείας. Ανάμεσα στα νέα πράσινα προϊόντα που περιλαμβάνονται στη συλλογή για πρώτη φορά, υπάρχει το Dotty Satin, ένα φιλμ για διακόσμηση σε γυαλί με κουκκίδες και Air Release (Scarico d'Aria®), κατασκευασμένο με 74% αναγεννημένο PVC που συνδυάζει κομψότητα και βιωσιμότητα, το TAP (πολυεστερικό αυτοκόλλητο ύφασμα), τώρα διαθέσιμο και σε ανακυκλωμένη, ανακυκλώσιμη και αυτοσβηνόμενη έκδοση (αυτοσβηνόμενο είναι το υλικό που δεν εξακολουθεί να καίγεται αν απομακρυνθεί η πηγή ανάφλεξης) - με πιστοποίηση EN13501 - για διακόσμηση εσωτερικών χώρων, καθώς και σε ανακυκλωμένη και ανακυκλώσιμη έκδοση δαπέδου με πιστοποίηση R9, για μοντέρνες και φιλικές προς το περιβάλλον εφαρμογές γραφικών δαπέδου. Έπειτα, υπάρχουν τα υφάσματα Naomi, περαιτέρω βελτιστοποιημένα με νέα ανακυκλωμένα νήματα από πολυεστέρα, τώρα και συμβατά με ψηφιακά συστήματα εκτύπωσης υφασμάτων που χρησιμοποιούν pigment-based μελάνια, όπως το CreO. Αυτός ο συνδυασμός θα καταστήσει δυνατή τη δημιουργία μιας από τις πιο βιώσιμες λύσεις στο σημερινό ευρωπαϊκό πανόραμα της οπτικής επικοινωνίας, εξοικονομώντας σχεδόν 5.000 λίτρα νερού για κάθε 1000 μέτρα πλήρως ανακυκλωμένου και ανακυκλώσιμου έντυπου προϊόντος.

Για να ολοκληρωθεί η προσφορά, υπάρχει η Réclame!®, η νέα υπηρεσία που παράγει βίντεο και διαδραστικό περιεχόμενο, συνδυάζοντας μια εξέλιξη πολυμέσων οπτικής επικοινωνίας και ψηφιακής διακόσμησης. «Υπάρχουν εταιρείες που προτιμούν να χρησιμοποιούν συστήματα πολυμέσων όπως οθόνες και οθόνες αφής παρά παραδοσιακά αυτοκόλλητα παραθύρων ή roll ups. Με την επέκταση αυτής της σειράς, καταφέραμε να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ αναλογικού και ψηφιακού με λύσεις περιεχομένου βίντεο όπως το SkIn, για διαδραστικές οθόνες και το VideoWally, την ταπετσαρία 4.0. Τέλος - συνεχίζει το Faoro - Réclame!® το οποίο αποτελείται από μια ομάδα επαγγελματιών και τεχνολογιών αιχμής που είναι πλέον προσβάσιμες σε όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.»

Η νέα συλλογή MMXX2 προσφέρεται παράλληλα με τα καινοτόμα εργαλεία μάρκετινγκ που κυκλοφόρησε η Guandong τον περασμένο χρόνο. Ένα από τα πιο δημοφιλή, είναι τα δειγματολόγια τσέπης (14x24 cm), τα οποία οι πελάτες σας μπορούν να αγγίξουν για να ανακαλύψουν τις απίστευτες ευκαιρίες που προσφέρουν οι λύσεις της Guandong. Έπειτα, υπάρχει η εφαρμογή για κινητά, περαιτέρω βελτιστοποιημένη ώστε να είναι ακόμα πιο φιλική προς τον χρήστη, η οποία προσφέρει μια τεράστια συλλογή εικόνων και βίντεο που απεικονίζουν τις δυνατότητες εφαρμογής των διαφόρων υλικών, με συμβουλές από τους ειδικούς της Guandong - σε 5 γλώσσες – με μόνο ένα άγγιγμα στο smartphone σας.

Τέλος, η συλλογή MMXX2 προσφέρει μια επισκόπηση των σημείων επαφής που χαρακτηρίζουν τη Guandong, επίσης στον εταιρικό τομέα: από τη γέννηση του τμήματος Mr Magnus έως τη δημιουργία ενός δικτύου συμπληρωματικών εταιρειών, όπως η Oniion και η G5 Factory, μέχρι τη συμβουλευτική υπηρεσία που προσφέρεται σε αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, γραφίστες και τελικούς χρήστες. Δίνεται επίσης μεγάλη εστίαση στην εκπαίδευση και την πολιτισμική ανάπτυξη ολόκληρης της εφοδιαστικής αλυσίδας, όπως αποδεικνύεται από τη μόνιμη παρουσία της Guandong σε χώρους συναντήσεων για ειδικούς επικοινωνίας και σχεδιασμού, όπως το Decor Lab στο Μιλάνο και το Nod Maker Space στο Βουκουρέστι. Ανακοινώθηκε επίσης η πρόσφατη είσοδος της Guandong στο διάσημο Retail Institute, όπου και εκπροσωπεί τον μοναδικό κατασκευαστή πλαστικών υλικών και υποστρωμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Pinkommunication
Cristina Cortellezzi, Laura Premoli
info@pinkommunication.it

Guandong Italia Srl
info@guandong.eu - www.guandong.eu
Τηλέφωνο +39 02 89785988
SS 415 Paullese Km 10, 20090 Caleppio di Settala (MI)

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top