Αναζήτηση

Νέες προοπτικές στη διακόσμηση γυαλιού

Νέες προοπτικές στη διακόσμηση γυαλιού

Η Guandong παρουσιάζει νέα καινοτόμα υλικά

24 Ιουνίου 2024: Μετατροπή μιας ανώνυμης βιτρίνας σε μέσο επικοινωνίας ικανό να προσελκύει την προσοχή και να μεταδίδει ένα μήνυμα: σήμερα, αυτό έχει γίνει ακόμα πιο εύκολο, πιο πράσινο και πιο βολικό χάρη στα καινοτόμα υλικά που αναπτύχθηκαν από την Guandong για διακόσμηση γυαλιού. Χρησιμοποιώντας υφές και φινιρίσματα, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα συστήματα ψηφιακής εκτύπωσης, αυτά τα υλικά Glass Wrapping σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μοναδικά εφέ, όπως κέντημα και ανάγλυφο, ανοίγοντας το δρόμο για νέες δημιουργικές εφαρμογές.

«Όταν ο σχεδιασμός και τα υλικά συναντιούνται, τότε γεννιούνται μοναδικά έργα», λέει ο Fabio Elmi από την Guandong. «Οι λύσεις που αναπτύχθηκαν από τον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξής μας, έφεραν νέες προοπτικές στη διακόσμηση γυαλιού, ενισχύοντας την αισθητική και την αποτελεσματικότητα και προσφέροντας μια βιώσιμη εναλλακτική στις παραδοσιακές μεθόδους εκτύπωσης σε γυάλινες επιφάνειες, οι οποίες είναι συχνά ακριβές και ενεργοβόρες». Τα υλικά Guandong είναι ιδανικά για μικρής διάρκειας διακόσμησης εσωτερικών χώρων σε καταστήματα, μπαρ, εστιατόρια και σημεία πώλησης, επειδή συνδυάζουν απλότητα, ταχύτητα εφαρμογής και αφαίρεσης, ασφάλεια σε περίπτωση θραύσης γυαλιού και είναι φιλικά προς το περιβάλλον, σύμφωνα µε τις ολοένα και πιο διαδεδομένες ανάγκες στον τομέα της οικολογικής βιωσιμότητας.

Με παρουσία στην Εβδομάδα Σχεδίου του Μιλάνου και ειδική προβολή στο Decor Lab στη via Tortona, οι λύσεις της Guandong για διαφανείς επιφάνειες περιλαμβάνουν αποκλειστικά υλικά όπως το Dotty Satin. Ο συνδυασμός αυτού του φιλμ με υφή με εκτύπωση UV επιτρέπει τη δημιουργία διαφανειών και γυαλιστερών/αδιαφανών εφέ με γρήγορο και εξατομικευμένο τρόπο, εξασφαλίζοντας ιδιωτικότητα και διακριτικό φιλτράρισμα του φωτός. Επιπλέον, χάρη στην ειδική, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, σύνθεσή του με σημειακή τοποθέτηση κόλλας Scarico d'Aria® (εξάτμιση αέρα), το Dotty Satin τοποθετείται εύκολα, προσφέροντας άψογα αποτελέσματα σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Η τέχνη του κεντήματος σε γυαλί από την Guandong γίνεται δυνατή με το High Clarity, το πρωτοποριακό υπόστρωμα βινυλίου που προσφέρει 100% οπτική διαφάνεια. Πλήρως προσαρμόσιμο, εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα και ξεχωριστό αισθητικό αποτέλεσμα, παρόμοιο με την απευθείας εκτύπωση. Η ευελιξία του επιτρέπει την μεταμόρφωση βιτρινών, γυάλινων τοίχων και άλλων επιφανειών, προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Σχεδιασμένο για εύκολη εφαρμογή και επανατοποθέτηση χωρίς να καταστρέφει τις επιφάνειες, το Nano-Tack είναι ένα οπτικά διαφανές φιλμ με νάνο-βεντούζες, χωρίς κόλλα. Αυτή η λύση αποτελεί έναν τέλειο συνδυασμό καινοτομίας και ευκολίας στη χρήση, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί με απευθείας εκτύπωση με χρήση λευκού μελανιού, επιτρέποντας τη δημιουργία περίπλοκων μοτίβων που θυμίζουν τη δαντέλα της ιταλικής παράδοσης σε μοντέρνα σχεδιαστικά πλαίσια.

Σχεδιασμένο για εκτύπωση κατοπτρικής εικόνας, το Wally, με νανοτεχνολογία, είναι ιδανικό για τη δημιουργία έργων τέχνης σε γυαλί, αποφεύγοντας παράλληλα τη φθορά της επιφάνειας. Με εύκολη επανατοποθέτηση και εναλλαγή, το Wally προορίζεται ειδικά για εφαρμογές εσωτερικού χώρου.

Για να γνωρίσετε από πρώτο χέρι τα νέα υλικά για διακόσμηση γυαλιού, η Guandong έχει δημιουργήσει ένα κιτ δειγμάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Είναι ένα εμπνευσμένο, συμπαγές και ευέλικτο εργαλείο, σχεδιασμένο για εκτυπωτές, εφαρμοστές, αρχιτέκτονες και επαγγελματίες οπτικής επικοινωνίας που επιθυμούν να πειραματιστούν με τις νέες προοπτικές εξατομίκευσης στο γυαλί.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Guandong Italia Srl
info@guandong.eu - www.guandong.eu
Τηλέφωνο +39 02 89785988
SS 415 Paullese Km 10, 20090 Caleppio di Settala (MI) 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top