Αναζήτηση

Η νέα κορυφαία σε πωλήσεις MBO K80

Η νέα κορυφαία σε πωλήσεις MBO K80

Η K80, η πιο πρόσφατη σύνθετη (τσέπες-μαχαίρια) διπλωτική μηχανή από την MBO, αναδείχθηκε γρήγορα σε κορυφαία μηχανή σε πωλήσεις από την κυκλοφορία της το καλοκαίρι του 2017. Η μηχανή έχει πωληθεί κυρίως στις Η.Π.Α. και στην Ευρώπη προς το παρόν – με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη να γίνονται σε χώρες όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Δανία, τη Τσεχία και την Ελβετία

Για τους πελάτες πρωτεύουσα σημασία αποδίδεται στο ζήτημα της στιβαρότητας της K80. Η λειτουργία 24/7 δεν αποτελεί καθόλου πρόβλημα για το μηχάνημα. Η K80 διαθέτει ένα ολοκληρωμένο τυποποιημένο επίπεδο εξοπλισμού. Για παράδειγμα, ένας εργονομικός άξονας μαχαιριών/πίκμανσης/περφορέ συμπεριλαμβάνεται πάντα, όπως επίσης και οι ανθεκτικοί σπειροειδής διπλωτικοί κύλινδροι με επικάλυψη PU. Το μηχάνημα είναι εργοστασιακά εξοπλισμένο με ένα router, που παρέχει σύνδεση με το λογισμικό απομακρυσμένης συντήρησης της MBO, RAS. Επιπλέον, η πρώτη τσέπη είναι πάντοτε εξοπλισμένη με ένα συνεχόμενο stop φύλλου. Αυτό μεγεθύνει την επιφάνεια επαφής του φύλλου κατά περίπου 30 τοις εκατό. Με τη μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής αποφεύγεται η παραμόρφωση του φύλλου, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας διπλώματος σε υψηλές ταχύτητες.

Η K80 είναι διαθέσιμη ως χειροκίνητη ή αυτόματη διπλωτική μηχανή. Είναι κατάλληλη για υψηλής ακρίβειας, υψηλής απόδοσης παραγωγή διπλωμένων προϊόντων, όπως φυλλάδια σε μεσαία και μεγάλα τιράζ. Ακόμη και περίπλοκα σχέδια δίπλωσης μπορούν να παραχθούν με απόλυτη ακρίβεια με την K80.

Εκτός από την K80, η σειρά MBO περιλαμβάνει δυο επιπλέον σύνθετες (τσέπες-μαχαίρια)   διπλωτικές μηχανές για φύλλα διαστάσεων B1 / 70 x 100 cm: την K70 και την K8 / K8RS. Η K70 είναι ένα βασικό μοντέλο από την MBO. Τρέχει με ταχύτητα ελαφρώς μικρότερη από την K80 και είναι διαθέσιμη σε χειροκίνητη έκδοση. Η K70 εντυπωσιάζει με την ευνοϊκή σχέση τιμής/απόδοσης. Η K8 / K8RS είναι μια διπλωτική μηχανή υψηλής τεχνολογίας από την MBO. Προσφέρει τον υψηλότερο βαθμό αυτοματοποίησης από όλες της μηχανές της MBO. Το προαιρετικό κιτ RS μετατρέπει την K8 στην K8RS - το ταχύτερο μηχάνημα διπλώματος στον κόσμο.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top