Αναζήτηση

Καινοτόμες LASER Mετεκτυπωτικές Λύσεις SEI Labelmaster Laser Cutter για την IPEK

Καινοτόμες LASER Mετεκτυπωτικές Λύσεις SEI Labelmaster Laser Cutter για την IPEK

Η IPEK DMS Printing A.S. με έδρα, από το 2007, τη Manisa στην Τουρκία έχει ως αντικείμενο κυρίως βιομηχανικές εφαρμογές εκτύπωσης καθώς και αυτοκόλλητες ετικέτες από πλαστικό  και χαρτί. Κύριο μέλημά της η ικανοποίηση των πελατών.

H IPEK DMS Printing A.S. διαθέτει γραμμή παραγωγής που αποτελείται από ψηφιακές και συμβατικές εκτυπωτικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας και προσφέρει λύσεις χαμηλού κόστους στους πελάτες της και γρήγορους χρόνους παράδοσης με ευελιξία στην παραγωγή. Η γραμμή παραγωγής περιλαμβάνει μεταξοτυπία, ψηφιακή τεχνολογία και τεχνολογία offset. Το 2017 δημιουργήθηκε ανάγκη κοπής των εργασιών με ταχύτητα που να μπορεί να συμβαδίσει με τους αυξημένους όγκους εκτύπωσης. Η IPEK DMS Printing A.S. μετά από έρευνα αγοράς, με την συμβολή της Lino SISTEM A.S., προχώρησε στην επένδυση ενός συστήματος κοπής λέιζερ “SEI Label Master”, το οποίο μπορεί εύκολα να κόψει (ανεξάρτητα από την ποσότητα και το σχήμα των ετικετών) τις εργασίες εκτύπωσης αμέσως, χωρίς την χρονοβόρα κατασκευή καλουπιών. Ο γενικός διευθυντής Cengiz Ergudengil της IPEK DMS Printing A.S. δήλωσε: «Στον τομέα εκτύπωσης ετικετών και συσκευασιών η ζήτηση για προϊόντα που εκτυπώνονται ψηφιακά αυξάνεται συνεχώς. Από αυτή την άποψη, η ταχεία παραγωγή και οι σύντομοι χρόνοι παράδοσης είναι τυποποιημένες απαιτήσεις από τους πελάτες. Διαπιστώσαμε ότι το σύστημα κοπής λέιζερ SEI Labelmaster ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της παραγωγής μας και προχωρήσαμε στην επένδυση μέσω της Lino SISTEM. Ιδιαίτερα η ευελιξία που προσφέρει το Labelmaster, η ποιότητα κοπής, η ικανότητα χειρισμού ευαίσθητων υλικών και το γεγονός ότι είναι ένα αξιόπιστο σύστημα, ήταν σημαντικά σημεία στην απόφασή μας. Τώρα το κόστος και ο χρόνος για να κατασκευαστεί καλούπι για κάθε εργασία έχουν εξαλειφθεί. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε πιο αποτελεσματικά και γρήγορα στις απαιτήσεις μικρών και μεταβλητών όγκων από τους πελάτες μας». To Labelmaster είναι σύστημα τεχνολογίας αιχμής για την επεξεργασία υλικών σε ρολό στις αγορές της συσκευασίας και της ετικέτας. Είναι η κατάλληλη αρθρωτή λύση τόσο για το ψηφιακό όσο και το παραδοσιακό φινίρισμα. To Labelmaster μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του πελάτη, είτε κατά την αγορά είτε με μία σειρά προαιρετικών αναβαθμίσεων, που μπορούν να τοποθετηθούν αργότερα, στον χώρο της εγκατάστασης. Οι μέθοδοι εργασίας περιλαμβάνουν: κοπή με λέιζερ, λέιζερ kiss cutting, ημι-περιστροφική κοπή με καλούπι εύκαμπτων υλικών, φλεξογραφικό σταθμό βερνικιού πλήρους περιστροφής, ημι-περιστροφικό φλεξογραφικό σταθμό βερνικιού, ημι-περιστροφική χρυσοτυπία, ημι-περιστροφικό σταθμό φλεξογραφίας, πλαστικοποίηση, εντοπισμό παραλειπομένων ετικετών, λέιζερ κωδικοποίησης, εγχάραξη με λέιζερ, διάτρηση κώδικα με λέιζερ, κοπή σε φύλλα, κάθετη κοπή ρολού σε μικρότερα ρολά. Η αλληλεπίδραση της τεχνολογίας λέιζερ με την εκτύπωση δημιουργεί νέες ευκαιρίες στην αγορά της ετικέτας: ο καινοτόμος συνδυασμός της διακόσμησης, της ταυτοποίησης και της πρόληψης παραποίησης προϊόντων εξασφαλίζει την επιτυχία του σχεδιασμού της ετικέτας.

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top