Αναζήτηση

Κατασκευή γιγάντιου σκελετού με τον 3D εκτυπωτή Massivit 1800

Κατασκευή γιγάντιου σκελετού με τον 3D εκτυπωτή Massivit 1800

Η Moti Digital 3D με έδρα το Μεξικό χρησιμοποίησε τον 3D εκτυπωτή Massivit 1800 για να κατασκευάσει έναν γιγάντιο ανθρώπινο σκελετό για ένα φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στη Γουαδαλαχάρα.

Η Moti Digital χρησιμοποίησε τον εκτυπωτή Massivit για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό μοντέλο που είχε σαν στόχο να προσελκύσει τα βλέμματα των επισκεπτών και να δείξει τις δυνατότητες της 3D τεχνολογίας εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους. Με ύψος 8,40m και πλάτος 3.60m, ο σκελετός κατασκευάστηκε σε μόλις τέσσερεις ημέρες. Ο σκελετός τοποθετήθηκε στο σιντριβάνι/πισίνα της πλατείας Plaza Tapatia όπου τα βράδια φωτιζόταν και προσέλκυσε πολλούς επισκέπτες οι οποίοι φωτογραφίζονταν στην αγκαλιά του. Ο σκελετός θα παρουσιαστεί επίσης στο φετινό Festival del Dia de los Muertos, μια γιορτή που νοηματοδοτεί την ανάγκη του ανθρώπου να συμφιλιωθεί με τον θάνατο, που θα πραγματοποιηθεί στο Μεξικό από τις 31 Οκτωβρίου.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top