Αναζήτηση

MASSIVit: Η 3D εκτύπωση στην FESPA 2017

MASSIVit: Η 3D εκτύπωση στην FESPA 2017

Massivit 1800: ταχύτατη δημιουργία μοναδικών εφαρμογών

Η Massivit 3D Printing Technologies στη FESPA 2017 θα παρουσιάσει πως οι επιχειρήσεις εκτύπωσης μεγάλου σχήματος μπορούν να αυξήσουν τα έσοδά τους και να ενισχύσουν την ανταγωνιστική τους θέση με τον εκτυπωτή Massivit 1800 3D Printer.
Θα προβάλει πως ο  Massivit 1800 επιτρέπει τη γρήγορη δημιουργία μοναδικών εφαρμογών, που ξεχωρίζουν και προσελκύουν την προσοχή, πέρα από αυτές που μπορούν να επιτευχθούν με λύσεις εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους 2D. Στο περίπτερο της Massivit (Αίθουσα Α4, Περίπτερο C20), μεταξύ άλλων μοναδικών εκθεμάτων, θα επιδεικνύονται:
• Μια εντυπωσιακή φωτιζόμενη φιάλη αρώματος, ύψους 1,6 μέτρων, που δείχνει πως η τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται έργα υψηλού επιπέδου για  τη λιανική πώληση, το μάρκετινγκ και την διαφήμιση. Τέτοια αντικείμενα εξηγούν τον αυξημένο  οπτικό αντίκτυπο και αγγίζουν αποτελεσματικά το κοινό στο οποίο απευθύνονται.
• Ένα περίπλοκο χαρτόκουτο για γάλα, ύψους 1,5 μέτρων, που δίνει έμφαση στη μεγαλύτερη ελευθερία σχεδιασμού που μπορούν να απολαύσουν οι εκτυπωτικές επιχειρήσεις κατά τη δημιουργία εφαρμογών κατά παραγγελία.   Αυτό ανοίγει το δρόμο για  τις εκτυπωτικές επιχειρήσεις να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα διαφοροποιώντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες και θα μπορούσαν ενδεχομένως να ενδυναμώσουν την επιχείρησή τους με την είσοδο σε νέες αγορές.
• Ένα άγαλμα από την Ελληνική Μυθολογία ύψους 3,2 μέτρων, που αποδεικνύει τις κορυφαίες δυνατότητες του Massivit 1800 3D Printer.   Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, οι εκτυπωτικές επιχειρήσεις μπορούν να ανεβάσουν τις παραδοσιακές εφαρμογές σε νέα επίπεδα, έχοντας την δυνατότητα  για παραγωγή καινοτόμων θεματικών έργων, «γραφικών» για εκθέσεις ακόμη και μεγεθυνμένων αυτοκινήτων.

Πολυτέλεια σε χρόνο ρεκόρ

Με τη δυνατότητα γρήγορης εκτύπωσης μεγάλων και σύνθετων 3D αντικειμένων, οι πελάτες μπορούν πλέον να προσθέσουν μια νέα διάσταση στην επιχείρησή  τους καθώς και να γλυτώσουν εβδομάδες σε σύγκριση με τις σημερινές τους μεθόδους παραγωγής. Οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για  εφαρμογές επόμενης γενιάς από πελάτες της Massivit 3D Η Massivit 3D Printing Technologies αντιπροσωπεύεται από την LINO SA, www.lino.gr και στη FESPA DIGITAL 2017 θα βρίσκεται στην αίθουσα Α4 - περίπτερο C20.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top