Αναζήτηση

Πιστόλι Ψεκασμού χειρός για εμφάνιση τελάρων μεταξοτυπίας KIWO PROFI WASH

Πιστόλι Ψεκασμού χειρός για εμφάνιση τελάρων μεταξοτυπίας KIWO PROFI WASH

Το KIWO PROFIWASH είναι το εργαλείο για την εμφάνιση τελάρων μεταξοτυπίας που θα σας λύσει τα χέρια! Το πιστόλι φέρει κεφαλή ψεκασμού με 3 μπεκ, κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό για αντοχή σε φθορές. Τα μπεκ ψεκασμού υψηλής ακρίβειας δουλεύουν υπό γωνία σταθερής ροής 60°. Αυτό τους επιτρέπει να εμφανίζουν αποτελεσματικά όλους τους γνωστούς τύπους εμουλσιόν. Ιδίως σε περιπτώσεις ελαφράς υπερέκθεσης και/ή εμουλσιόν με υψηλή ανθεκτικότητα στο νερό, μικρές λεπτομέρειες και «κλεισίματα» της εμουλσιόν μπορούν να ανοίξουν.

Το KIWO PROFIWASH εξασφαλίζει βέλτιστη εμφάνιση λεπτομερειών και ράστερ, μείωση χρόνου εμφάνισης καθώς και μείωση κατανάλωσης νερού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κανονική πίεση νερού, ωστόσο η καταλληλότερη πίεση για τη σωστή λειτουργία του είναι 10-20 bar και μπορεί να επιτευχθεί με σύνδεση με πιεστικό.  

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top