Αναζήτηση

Προεπιστρωμένη γάζα SEFAR PCF

Προεπιστρωμένη γάζα SEFAR PCF

Φωτίστε, εμφανίστε, στεγνώστε – τυπώστε!

Η προ-επιστρωμένη σειρά PCF της SEFAR® αποτελεί καινοτομία στις γάζες μεταξοτυπίας: για πρώτη φορά οι διαδικασίες καθαρισμού, επάλειψης και ανάκτησης τελάρων εξαλείφονται πλήρως. Έτσι απλοποιείται η σειρά ενεργειών και επιταχύνεται η διαδικασία εκτύπωσης.    Ιδανική για βιομηχανικές εφαρμογές, η SEFAR® PCF προσφέρει ανώτερη ποιότητα εκτύπωσης και αξιοπιστία. Κατασκευασμένη κατά τα αυστηρότερα πρότυπα, εξασφαλίζει σημαντικά οφέλη στη δημιουργία του στένσιλ: σταθερό πάχος εμουλσιόν, υψηλή επαναληψιμότητα καθώς η απώλεια τάνυσης από τη διαδικασία τεντώματος έως την εκτύπωση είναι ελάχιστη, αξεπέραστη προστασία με UV-A light για το φαινόμενο undercutting, καθαρότητα αναπαραγωγής θέματος. Στην εκτύπωση, διασφαλίζεται η συνεχής απόδοση των στένσιλ, η υψηλή ακρίβεια αναπαραγωγής ράστερ, η αναπαραγωγή λεπτομερειών ακόμα και σε μεγάλα τιράζ και το σταθερό αποτέλεσμα.

Η SEFAR® PCF είναι φιλική προς το περιβάλλον καθώς απαιτεί μειωμένη χρήση χημικών για τη δημιουργία στένσιλ. Εξαλείφει το κόστος της εμουλσιόν, των απολιπαντικών και αφαιρετικών διαλυμάτων, ελαττώνει τους καθαριστικούς κύκλους και το χρόνο κατασκευής του τελάρου και βοηθά στην καλύτερη διαχείριση της αποθήκης.   
Η σειρά PCF χρησιμοποιείται για παραγωγή εκτυπώσεων σε γυάλινα αντικείμενα, πλαστικά μπουκάλια, ετικέτες, CD και σε άλλα δύσκολα υποστρώματα.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top