Αναζήτηση

Σεμινάρια με την Roland DG

Σεμινάρια με την Roland DG

Το Roland DG Academy προσκαλεί επαγγελματίες του κλάδου – αλλά και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για θέματα όπως εκτυπώσεις, σχεδίαση 3D, χαρακτική, λογισμικό ή εφαρμογές – να πάρουν μέρος στη νέα σειρά σεμιναρίων της.

Τα σεμινάρια, που ξεκίνησαν στις 13 Φεβρουαρίου 2018, είναι δωρεάν και προσβάσημα μέσω διαδικτύου, λειτουργώντας ως ένα βολικό και χρήσιμο εργαλείο για τους συμμετέχοντες καθώς δεν χρειάζεται να φύγουν από το γραφείο ή την επιχείρησή τους. Τα online σεμινάρια είναι ένας φανταστικός τρόπος για να μάθουν οι συμμετέχοντες νέες τεχνικές και πληροφορίες με έναν ελκυστικό και εύκολο τρόπο, σε σύντομες συνεδρίες προσαρμοσμένες σε αυτούς.  

Συντονιστής των σεμιναρίων θα είναι ο Joe Wigzell, Creative Centre Manager του Roland DG Academy, με τη δυνατότητα συνεργασίας με ενδιαφερόμενα μέρη και επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Ο Joe είναι αυθεντία στα συστήματα εκτύπωσης και στο πώς να τα ωθήσει στα απόλυτα όρια σχεδιαστικού δυναμικού τους, με το επιπλέον πλεονέκτημα ότι έχει πρόσβαση στην τεράστια βάση γνώσεων της Roland DG.

«Καλωσορίζουμε όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα από τα πολλά θέματα που θα προσφέρουμε σε αυτήν την πλατφόρμα online σεμιναρίων: πελάτες της Roland, επιχειρήσεις που αναζητούν κάτι νέο, φοιτητές, φωτογράφους και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για θέματα τεχνολογίας, διαφοροποίησης ή που ίσως ψάχνει για μια έμπνευση», λέει ο Joe Wigzell.

Το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου 2018, με θέμα «Designing for UV». Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλα σεμινάρια που εστιάζουν σε προϊόντα της Roland DG και πώς να επωφεληθείτε πλήρως από αυτά, καθώς και τρόπους εφαρμογής, συμβουλές και κόλπα. Με την ικανότητα να παρέχει σεμινάρια τακτικά και κατόπιν αιτήματος, η Ακαδημία Roland είναι πάντα ανοιχτή σε προτάσεις και θα ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες της αγοράς.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο επόμενο σεμινάριο, αλλά και για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με αυτά, επισκεφτείτε το https://www.rolanddg.co.uk/support/roland-academy/webinar  

Πηγή: http://www.largeformatreview.com

Μετάφραση: Διονυσία Γιώργη

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top