Αναζήτηση

DURST: νέοι εκτυπωτές Ρ5 & νέα λογισμικά

DURST: νέοι εκτυπωτές Ρ5 & νέα λογισμικά

FESPA 2019:

Η Durst παρουσίασε τα νέα εκτυπωτικά συστήματα της σειράς Ρ5 τα οποία συνοδεύονται από αρθρωτές λύσεις λογισμικού για τους ειδικούς της εκτύπωσης μεγάλου σχήματος κάτω από το σύνθημα «Pixel to Output».

Στην πρόσφατη έκθεση Fespa 2019 η Durst, κατασκευαστής προηγμένων τεχνολογιών ψηφιακής εκτύπωσης και παραγωγής, παρουσίασε τα νέα της  συστήματα εκτύπωσης P5 350 / P5 210  και P5 250/200 HS για τους ειδικούς της εκτύπωσης μεγάλου σχήματος κάτω από το σύνθημα «Pixel to Output» με βάση την τεχνολογική πλατφόρμα P5.

Στο περίπτερό της η Durst παρουσίασε επίσης το βελτιωμένο από άποψη παραγωγής σύστημα εκτύπωσης P5 250 HS. Εκτός από τα νέα συστήματα εκτύπωσης, η Durst έδειξε τις δικές της αρθρωτές λύσεις λογισμικού, το Durst Workflow, το Durst Analytics και το Durst Smart Shop, για να παρέχει στους πελάτες μια αυτοματοποιημένη μονάδα παραγωγής από “pixel to output” (από το αρχικό πίξελ μέχρι την τελική έξοδο). Η προσφορά ολοκληρώνεται με συμβουλευτικές, εκπαιδευτικές και ενοποιητικές υπηρεσίες της Durst Professional Services (DPS – θυγατρική της Durst για την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών).

 «Το P5 είναι η πλατφόρμα τεχνολογίας και καινοτομίας της Durst για ειδικούς του μεγάλου μεγέθους», δήλωσε ο Christoph Gamper, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδιοκτήτης του Durst Group. «Το 2018, ορίσαμε ένα νέο πρότυπο στην ποιότητα εκτύπωσης με το P5 250 HS και εν τω μεταξύ αναπτύξαμε νέες εκτυπωτικές λύσεις  για να απλοποιήσουμε τις διαδικασίες για τους πελάτες μας. Στη FESPA 2019  παρουσιάσαμε το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο Durst P5 με νέα υβριδικά συστήματα εκτύπωσης, ενσωματωμένο λογισμικό ροής εργασιών και στατιστικών αναλύσεων και προαιρετική επέκταση με λύσεις prepress και webshop».

P5 350/210 – Η νέα προσαρμοστικότητα

Με το P5 350 (πλάτος εκτύπωσης έως 3,5 μ.) και το P5 210 (πλάτος εκτύπωσης έως 2,1 μ.) η Durst επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο P5 με δύο νέες υβριδικές λύσεις. Τα νέα συστήματα εκτύπωσης έθεσαν ένα νέο πρότυπο στην ευελιξία και την πολλαπλή χρησιμότητα, καθώς μπορούν να εκτυπώσουν και σε εύκαμπτα υλικά σε ρολά και σε άκαμπτα  φύλλα. Με μια μοναδική επιλογή εκτύπωσης πολλαπλών ρολών  για τα P5 350/210, οι χρήστες μπορούν ακόμη να φορτώσουν ρολά κατά την εκτύπωση για να μειώσουν τους χρόνους προετοιμασίας και να αυξήσουν την αποδοτικότητα. Τα συστήματα εκτύπωσης είναι εξοπλισμένα με ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία LED και διαθέτουν ολοκληρωμένο λογισμικό Durst Workflow Print και το εργαλείο παρακολούθησης Durst Analytics.

Και τα δύο συστήματα εκτύπωσης προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης μέχρι 1200 dpi, επιλογές για εκτύπωση πολλαπλών φύλλων φθάνοντας μέχρι και τα 6 τεμάχια, αυτόματη ανίχνευση πλάτους και πάχους των υλικών εκτύπωσης, αναδιπλούμενα και με ομαλή κύλιση τραπέζια και ένα ασφαλές σύστημα ξαναγεμίσματος μελανιών. Και τα δύο συστήματα εκτύπωσης μπορούν να εξοπλιστούν με περιφερειακά συστήματα για αυτοματισμό ¾ ή πλήρη αυτοματισμό.

P5 250/200 HS – η νέα παραγωγικότητα

Με την περαιτέρω ανάπτυξη της σειράς HS, το χαρτοφυλάκιο P5 προσφέρει δύο βιομηχανικά συστήματα εκτύπωσης με πλάτος εκτύπωσης μέχρι 2,5 m. Τα συστήματα P5 250 HS και P5 200 HS διαθέτουν τεχνολογία MEMS για τις κεφαλές  εκτύπωσης και επιτυγχάνουν με μέγεθος σταγόνας 5pl επιτυγχάνουν υψηλότατο επίπεδο ποιότητας εκτύπωσης σε ταχύτητες μέχρι 600 τ.μ. /ώρα. Τα συστήματα  μπορούν να εκτυπώσουν και σε εύκαμπτα υλικά σε ρολά και σε άκαμπτα  φύλλα και  επιτρέπουν την εκτύπωση διπλής όψης, ελεγχόμενη από αισθητήρα, στα εύκαμπτα υλικά σε ρολά. Τα συστήματα εκτύπωσης παρέχονται επίσης με το ενσωματωμένο λογισμικό Durst Worflow Print και το εργαλείο παρακολούθησης Durst Analytics. Εκτός από την υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης μέχρι 1.200 dpi, τα συστήματα εκτύπωσης προσφέρουν επιλογές εκτύπωσης δύο παράλληλων φύλλων και ένα ασφαλές σύστημα ξαναγεμίσματος μελανιών. Και τα δύο συστήματα εκτύπωσης μπορούν να εξοπλιστούν με περιφερειακά συστήματα για αυτοματισμό ¾ ή πλήρη αυτοματισμό.

P5 συστήματα μελανιού

Η Durst προσφέρει τέσσερα συστήματα μελανιών για τα συστήματα εκτύπωσης P5: τα μελάνια Durst Rigid LED Ink, τα μελάνια Durst Roll LED, τα  P5 Premium WG και τα P5 POP HS Ink. Όλα τα συστήματα μελανιών διαθέτουν μεγάλη γκάμα χρωμάτων, υψηλή σταθερότητα συστήματος, είναι κατάλληλα για μεγάλη ποικιλία εφαρμογών και έχουν χαμηλή κατανάλωση.

Durst Software Ecosystem

Όλα τα συστήματα εκτύπωσης P5 είναι εξοπλισμένα με τη νέα λύση λογισμικού παραγωγής Durst Workflow Print και το εργαλείο παρακολούθησης Durst Analytics. Αυτό μετατρέπει τον εκτυπωτή σε παραγωγική μονάδα από την πρώτη κιόλας μέρα. Η Durst προσφέρει επίσης μια επεκτάσιμη λύση για την ενσωμάτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου με το Durst Smart Shop. Όλο το λογισμικό Durst μπορεί να διευρυνθεί και να διαχειριστεί μέσω ενός διαδικτυακού περιβάλλοντος χρήστη.

  • Durst Workflow Print: Μια έξυπνη και απλοποιημένη λύση για τη διαχείριση της παραγωγής εκτύπωσης.
  • Durst Workflow Plus: Επέκταση με εκτεταμένη PrePress λειτουργικότητα για γρήγορη και ευέλικτη προετοιμασία δεδομένων.
  • Durst Analytics: Εργαλείο παρακολούθησης μέσω διαδικτύου για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων εργασίας και σχετικών δεδομένων παραγωγής.
  • Durst Analytics Plus: Λογισμικό παρακολούθησης βασισμένο σε διακομιστές για δικτύωση πολλαπλών συστημάτων εκτύπωσης και ενσωμάτωση με συστήματα προγραμματισμού παραγωγής ή ERP.
  • Durst Smart Shop: Λογισμικό Webshop με εργαλεία υπολογισμού, ρεαλιστική προεπισκόπηση 3D και διαμόρφωση των προϊόντων για εκτύπωση.
  • Durst Smart Shop Plus: Επέκταση με πρωτοποριακό γραφικό επεξεργαστή online. Με τον επεξεργαστή Durst Smart Editor, οι πελάτες μπορούν να δημιουργήσουν διατάξεις εκτύπωσης απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης.

Η Durst, μέσω της θυγατρικής της Durst Professional Services GmbH, προσφέρει στους πελάτες της εκτεταμένες υπηρεσίες παροχής συμβουλών, υπηρεσίες εκπαίδευσης και ενσωμάτωσης γύρω από τις νέες λύσεις λογισμικού Durst για την αποδέσμευση του πλήρους δυναμικού της αυτοματοποίησης της διαδικασίας και της ψηφιοποίησης.

πηγή: linonews

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top