Αναζήτηση

Για πρώτη φορά, όλα τα νέα μοντέλα TexJet® της Polyprint στη FESPA 2017

Για πρώτη φορά, όλα τα νέα μοντέλα TexJet® της Polyprint στη FESPA 2017

Με ιδιαίτερη χαρά, η Polyprint συμμετέχει στη FESPA 2017, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως που απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου των εκτυπώσεων και πραγματοποιείται στο Αμβούργο από τις 8 έως τις 12 Μαΐου 2017. Στο περίπτερο της εταιρίας - Αίθουσα B6, περίπτερο C80 - μπορείτε να γνωρίσετε όλα τα προϊόντα της Polyprint, παλαιότερα και νέα. Συγκεκριμένα:

 

Πρώτη παρουσίαση όλων των νέων μοντέλων TexJet®
Για πρώτη φορά, η Polyprint παρουσιάζει μαζί όλα τα νέα μοντέλα TexJet®. Εντυπωσιακή ποιότητα εκτύπωσης, αξιοπιστία και υψηλή απόδοση επένδυσης είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των εκτυπωτών TexJet® shorTee, TexJet® echo και TexJet® more, τριών εκτυπωτών υφάσματος (DTG) διαφορετικού μεγέθους, σχεδιασμένων να ικανοποιήσουν τις ανάγκες διαφορετικών πελατών.

 

 

Ο TexJet® shorTee είναι ο απόλυτος ψηφιακός εκτυπωτής για t-shirts, ιδανικός για startup επιχειρήσεις και κατάλληλος για events εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, χάρη στο μικρό μέγεθός του που επιτρέπει και την εύκολη μεταφορά του. Με εννιά εύκολα εναλλασσόμενες επιφάνειες εκτύπωσης, ο TexJet® echo προσφέρει τεράστια ευελιξία και δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών διαφορετικών εφαρμογών, ενώ η μεγάλη επιφάνεια εκτύπωσης του νέου TexJet® more (41x95εκ.) ικανοποιεί τον επαγγελματία που ενδιαφέρεται για ειδικές εφαρμογές, όπως εκτύπωση σε λευκά είδη (σεντόνια, μαξιλαροθήκες, πετσέτες κτλ.).

Ζωντανές επιδείξεις του Screen & Digital Mix
Το μοναδικό Screen & Digital Mix είναι ένα καινοτόμο προϊόν που συνδυάζει τις τεχνικές της μεταξοτυπίας και της ψηφιακής εκτύπωσης, μειώνοντας το κόστος ανά εκτύπωση στα σκουρόχρωμα t-shirts (από 0,09€/t-shirt) και αυξάνοντας την παραγωγή (60 t-shirts/ώρα). Οι εξειδικευμένοι άνθρωποι της Polyprint θα είναι στη διάθεσή σας καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης για να σας εξηγήσουν πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το Screen & Digital Mix για να μεγιστοποιήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας.

Ο τοίχος των ευκαιριών
Καθώς οι δυνατότητες που προσφέρουν οι εκτυπωτές TexJet® στους επαγγελματίες είναι απεριόριστες, στο περίπτερο της Polyprint θα βρείτε επίσης έναν «τοίχο» με διαφορετικές επιχειρηματικές ιδέες και ευκαιρίες, ενώ οι άνθρωποι της εταιρίας θα χαρούν να συζητήσουν τα οφέλη των εκτυπωτών TexJet® για διαφορετικούς τύπους πελατών, προσφέροντάς σας πολύτιμη και άμεσα αξιοποιήσιμη γνώση.

Eπισκεφθείτε την Polyprint στη FESPA 2017

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΩΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ  

Χρήσιμες πληροφορίες έκθεσης
Έκθεση: FESPA 2017
Πότε: 8-12 Μαΐου 2017
Περίπτερο: Hall B6, Booth C80
Που: Hamburg Messe & Congress, Messeplatz 1, 20157, Αμβούργο, Γερμανία
Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 8-11 Μαΐου: 10.00-18.00, 12 Μαΐου: 10.00-16.00

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top