Αναζήτηση

Γνωριμία με την GUANDONG: Ιταλική εταιρεία καινοτόμων υλικών εκτυπώσεων

Γνωριμία με την GUANDONG: Ιταλική εταιρεία καινοτόμων υλικών εκτυπώσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Guandong γιορτάζει τα 15 της χρόνια

Η Ιταλική εταιρεία, προσφέρει καινοτόμα υλικά για ψηφιακές εκτυπώσεις, όφσετ και μεταξοτυπία σε όλη την Ευρώπη, σε συνεργασία με ένα εξειδικευμένο δίκτυο διανομής.

 

Απρίλιος 2021: Η Guandong, η ιταλική εταιρεία με παρουσία σε όλη την Ευρώπη, που σχεδιάζει και κατασκευάζει λύσεις, υλικά και προϊόντα ψηφιακών εκτυπώσεων και οπτικής επικοινωνίας, γιορτάζει τα 15 χρόνια δραστηριότητάς της. Η έδρα βρίσκεται στην Ιταλία, κοντά στο Μιλάνο. Το τμήμα R&D σχεδιάζει και αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στο σχεδιασμό και την παραγωγή υλικών για οπτική επικοινωνία, ψηφιακές εκτυπώσεις, όφσετ και μεταξοτυπία. Από τη βάση της κοντά στο Μιλάνο, η Guandong φτάνει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες μέσω ενός εξειδικευμένου δικτύου διανομής που προσφέρει υψηλό επίπεδο βοήθειας και εγγύτητας σε συνεργασία με την πολύγλωσση ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας. Οι κεντρικές αποθήκες εμπορεύονται πάνω από 75.000 αντικείμενα το χρόνο.

Σε αυτήν την περίσταση της σημαντικής επετείου, ο Edoardo Elmi - ο ιδρυτής και πρόεδρος της Guandong - συνοψίζει τους στόχους που επιτεύχθηκαν από την ίδρυση της εταιρείας. «Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το 2007, όταν ανακοινώσαμε τη γέννηση της Guandong, ενός επιχειρηματικού έργου βασισμένου σε ένα σαφές όραμα: ένα μεγάλο μέρος του καταλόγου μας παράγεται στην Κίνα, κάτι που κάθε άλλο παρά μυστικό είναι εφόσον έχουμε και κινέζικο όνομα. Με την πάροδο του χρόνου, χτίσαμε μια σχέση εμπιστοσύνης με την ευρωπαϊκή αγορά, με βάσεις μας τη διαφάνεια, την ποιότητα και την καινοτομία, κάτι που μας έχει χαρίσει εξαιρετική φήμη σαν εμπορικό σήμα. Εάν σκοπεύετε να συνεργαστείτε με την Κίνα, πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε και η δύναμή μας βασίζεται σε μια εξαιρετική τεχνική παράδοση. Σήμερα, μετά από 15 χρόνια, η ευρωπαϊκή αγορά μας αναγνωρίζει ως τον «Specialities’ Specialist».

Τη δεδομένη στιγμή, οι αριθμοί επιβεβαιώνουν ότι η διαδρομή που επέλεξε πεισματικά η διοίκηση της εταιρείας ήταν καλή: Η Guandong είναι η μόνη εταιρεία στην Ευρώπη που προσφέρει σε προϊόντα συμβατά με 12 διαφορετικές τεχνολογίες εκτύπωσης σε 38 διαφορετικές χώρες, με ποσοστό παραπόνων περίπου 0,2% (για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά).

Ο Daniele Faoro, επικεφαλής της ομάδας της Guandong, εξηγεί τις λεπτομέρειες του βιομηχανικού σχεδίου για τα επόμενα χρόνια: «Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που έφερε η πανδημία μας ανάγκασε να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις, αλλά και μεγάλες ευκαιρίες. Επικεντρωνόμαστε στην καινοτομία όσον αφορά τη σκέψη και τη δράση». Η στρατηγική του σχεδίου του επόμενου έτους προβλέπει σημαντική αύξηση των επενδύσεων σε R&D (+14%), που προορίζονται για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, εξαγορών και κοινοπραξιών, καθώς και τη δημιουργία νέων καταστημάτων στο εξωτερικό και την αγορά ενός νέου εργοστασίου παραγωγής στα περίχωρα του Μιλάνου, που αναμένεται να λειτουργήσει ήδη από τις αρχές Ιουλίου. «Μπορεί κάποιος να θεωρήσει αυτό το πρόγραμμα υπερβολικά φιλόδοξο, ειδικά στην ιστορική στιγμή που βρισκόμαστε, όμως η ανταπόκριση που λαμβάνουμε από την αγορά, μαζί με το όραμά μας, μας κάνουν να επιταχύνουμε», λέει ο Faoro.

Σήμερα, το εταιρικό «στιγμιότυπο» της Guandong δείχνει μια εξαιρετικά δυναμική πραγματικότητα, που ενισχύεται από το ικανό προσωπικό που επιλέγεται για να διαχειριστεί καλύτερα την αγορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Λέγεται συχνά ρητορικά, ότι οι εταιρείες είναι φτιαγμένες από ανθρώπους. Αλλά όταν στην πραγματικότητα η ομάδα αποδεικνύεται συνεκτική, η ενέργειά της αντιλαμβάνεται και εξωτερικά, τόσο πολύ ώστε η αγορά να ανταποδίδει αυτή την ενέργεια» προσθέτει ο Faoro. «Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ομάδα μας ποτέ δεν έχει δείξει το βάθος της δέσμευσής της και της προσήλωσής της στην εταιρεία. Αυτό που μας καθοδηγεί είναι το πάθος και ένα κοινό όραμα». Το προσωπικό του Guandong περιλαμβάνει 6 γηγενείς ομιλητές, οι οποίοι τοπικοποιούν την εμπορική διαχείριση στις διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Στο εμπορικό μέτωπο, η εταιρεία συνεχίζει να έρχεται σε επαφή με όλους τους ενδιαφερόμενους, συμπεριλαμβανομένων των τελικών χρηστών, οι οποίοι εκπροσωπούνται από ειδικούς, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές.

Η Guandong προσθέτει σε όλα τα παραπάνω μια ισχυρή δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος. «Η βιωσιμότητα είναι μια φιλοσοφία που επιδιώκουμε εδώ και χρόνια, όχι μόνο με την υποστήριξη της 4ocean, ενός ιδρύματος που ασχολείται με την προστασία και τον καθαρισμό των ωκεανών, αλλά, πάνω από όλα, με το εμπορικό σήμα GreenLife®, το οποίο όχι μόνο πληροί τις προϋποθέσεις των προϊόντων μας, αλλά περιλαμβάνει ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής, από τη χρήση ανανεώσιμων πηγών έως τη χρήση ανακυκλωμένων και ανακυκλώσιμων συσκευασιών», καταλήγει ο Faoro.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Pinkommunication
Cristina Cortellezzi, Laura Premoli
info@pinkommunication.it
Τηλέφωνο: +39 02-89077149 – Fax: +39 02-99985878
Via Monte Rosa, 67 - 20149 Milano

Guandong Italia Srl
info@guandong.eu - www.guandong.eu
Τηλέφωνο +39 02 89785988
SS 415 Paullese Km 10, 20090 Caleppio di Settala (MI) 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top