Αναζήτηση

Νέα σειρά διακοσμητκών ταπετσαριών από την Decal Adhesives και την Displaymedia

Νέα σειρά διακοσμητκών ταπετσαριών από την Decal Adhesives και την Displaymedia

H Displaymedia σε συνεργασία με την DECAL ADHESIVES (made in EU), κορυφαία εταιρία παραγωγής αυτοκόλλητων βινυλίων στην Ευρώπη, σας παρουσιάζει τη νέα σειρά διακοσμητικών ταπετσαριών με ρεαλιστικές υφές, PVC Free αυτοκόλλητων, σε πολυ ανταγωνιστικές τιμές, ειδικά σχεδιασμένων για την αισθητική αναβάθμιση και ανακαίνιση επιφανειών, σε εσωτερικούς χώρους. 

Με μια μεγάλη γκάμα από ρεαλιστικές υφές και σχέδια, μπορούν να μεταμορφώσουν μια παλιά επίπεδη επιφάνεια, δίνοντάς της νέα υφή και στυλ και να ανανεώσουν έτσι τοίχους, έπιπλα, πόρτες, ντουλάτες και άλλες λείες επιφάνειες πολύ γρήγορα και με χαμηλό κόστος. 
Τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα διατίθενται σε διάσταση 1.22μ ή 1.37μ ανάλογα τον κωδικό, και όλοι οι κωδικοί είναι σε ρολό μήκους 15μέτρων. 

Η τοποθέτηση τους είναι εξαιρετικά εύκολη χάρη στο αρκετά μεγάλο πάχος του υλικού (190mic) ενώ η κόλλα τους είναι ισχυρή (High Tack) για σίγουρη και μόνιμη επικόλληση σε όλες τις προτεινόμενες επιφάνειες. 

Επισκεφθείτε το www.displaymedia.gr και δείτε όλα τις νέες διακοσμητικές ταπετσαρίες, με περισσότερες φωτογραφίες και χρήσιμες πληροφορίες χρήσης και τοποθέτησης.

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top