Αναζήτηση

Λάβετε θέσεις, έτοιμοι, πάμε για εκπτώσεις!

Λάβετε θέσεις, έτοιμοι, πάμε για εκπτώσεις!

Δελτίο τύπου | Ιανουάριος 2023

Wally, Dotty και ReVita® Pure Tack: Οι λύσεις της Guandong για τις εκπτώσεις του Ιανουαρίου

Μπορεί τα Χριστούγεννα να πέρασαν, αλλά υπάρχει ένα άλλο γεγονός προ των πυλών, που οι εθισμένοι στα ψώνια περιμένουν πως και πως: οι χειμερινές εκπτώσεις. Μια περίσταση που δεν πρέπει να χάσετε, για την οποία τα καταστήματα απαιτούν ειδικές εφαρμογές οπτικής επικοινωνίας. Είναι ένας αγώνας ταχύτητας και οι σχεδιαστές, οι εκτυπωτές και οι έμποροι λιανικής δεν έχουν την πολυτέλεια να είναι απροετοίμαστοι.

Προκειμένου να συμβαδίζετε αποτελεσματικά με τον γρήγορο ρυθμό των καμπανιών και των προσωρινών προωθητικών ενεργειών και διαφημίσεων των καταστημάτων, είναι σημαντικό να έχετε πάντα τις κατάλληλα υλικά, τα οποία είναι ασφαλή και πιστοποιημένα, για κάθε μεμονωμένη εφαρμογή. Η Guandong ανταποκρίνεται στο αυξανόμενο ενδιαφέρον για υλικά που μπορούν να επανατοποθετηθούν εδώ και αρκετό καιρό, με το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης να επικεντρώνεται στο σχεδιασμό λύσεων βασισμένων στη νανοτεχνολογία, οι οποίες συνδυάζουν απλότητα, γρήγορη εφαρμογή και αφαίρεση και ασφάλεια. Και δεν είναι μόνο αυτό: είναι επίσης φιλικά προς το περιβάλλον, σύμφωνα με τις ολοένα και πιο διαδεδομένες απαιτήσεις βιωσιμότητας.

Για τις επερχόμενες χειμερινές εκπτώσεις, o «Ειδικός των Ειδικών» διαθέτει ένα πακέτο υλικών σχεδιασμένων ειδικά για προσωρινές εφαρμογές οπτικής επικοινωνίες, ιδανικό για τη διακόσμηση οποιουδήποτε τοίχου, βιτρίνας ή δαπέδου. Το Wally, το Dotty και το ReVita® Pure Tack είναι υλικά που επέλεξε η Guandong ως ιδανικά για την τέλεια προβολή των χειμερινών εκπτώσεων, όλα εύκολα στην εφαρμογή από οποιονδήποτε, που μπορούν να επανατοποθετηθούν άπειρες φορές χωρίς να αφήνουν σημάδια ή υπολείμματα. Τρεις εξαιρετικά ευέλικτες, γρήγορες και ανταγωνιστικές λύσεις, συμβατές με όλες τις κύριες τεχνολογίες εκτύπωσης (laser, indigo, inkjet, offset και digital offset).

Το Wally είναι ένα επαναστατικό υλικό με δυνατότητα επανατοποθέτησης χωρίς κόλλα που ανήκει στη σειρά Nano-Tack®, ιδανικό για τη διακόσμηση παραθύρων και κάθετων επιφανειών όπως τοίχους και έπιπλα με μικρά γραφικά. Αυτή η αυτοκόλλητη μεμβράνη nanodot, κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πολυεστέρα, είναι 100% απαλλαγμένο από PVC και χρησιμοποιεί τεχνολογία απελευθέρωσης αέρα (Scarico d’aria®). Σας επιτρέπει να δημιουργείτε άμεσα διαφημιστικά μηνύματα και προσωρινά διακοσμητικά που πλένονται, τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης αντιαισθητικών φυσαλίδων.

Για εφαρμογές βιτρινών που απαιτούν μεγάλα γραφικά, η Guandong προτείνει το φιλμ Dotty Satin, το πιο πρόσφατο προϊόν της σειράς Dotty, κατασκευασμένο με 74% αναγεννημένο PVC – αυτοσβενόμενο, κατηγορία B1 - με κόλλα σε κουκκίδες και Scarico d'Aria®, μια τεχνολογία που εφαρμόζεται εύκολα σε πόρτες και παράθυρα, αποφεύγοντας τις αντιαισθητικές φυσαλίδες. Αφαιρείται επίσης εύκολα και γρήγορα, δεν αφήνει υπολείμματα κόλλας και έχει εγγύηση για 6 μήνες. Το Dotty Satin είναι τέλειο για εκτύπωση Eco-Solvent, UV και Latex, εξασφαλίζοντας τέλεια απόδοση χρωμάτων και ποιότητα.

 

Το ReVita® Pure Tack είναι η λύση της Guandong για τη δημιουργία γραφικών δαπέδου. Διαθέτει αντιολισθητική πιστοποίηση R13 και είναι εκτυπώσιμο με τεχνολογίες Latex, UV και Eco-solvent. Χάρη στην ειδική κόλλα nanodot, το ReVita® Pure Tack μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια ακόμη και στα πιο ευαίσθητα δάπεδα, όπως μάρμαρο, παρκέ και ρητίνη. Επαναχρησιμοποιήσιμο και απείρως επανατοποθετήσιμο, αυτό το υλικό είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα που είναι 100% ανακυκλωμένο από φυσικές πρώτες ύλες και μπουκάλια PET, που σημαίνει ότι είναι επίσης 100% ανακυκλώσιμο. Επιπλέον, το ReVita® Tack υποστηρίζει σημαντικά έργα για τη διατήρηση και τον καθαρισμό των ωκεανών και των θαλασσών σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Pinkommunication
Cristina Cortellezzi, Laura Premoli
info@pinkommunication.it
Τηλέφωνο: +39 02-89077149 – Fax: +39 02-99985878
Via Monte Rosa, 67 - 20149 Milano

Guandong Italia Srl
info@guandong.eu - www.guandong.eu
Τηλέφωνο +39 02 89785988
SS 415 Paullese Km 10, 20090 Caleppio di Settala (MI) 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top