Αναζήτηση

Η ανάγκη σας, Η λύση μας

Η ανάγκη σας, Η λύση μας

Η Guandong παρουσιάζει το Digital Connection 2023

Δελτίο τύπου | Φεβρουάριος 2023

«Καλώς ήρθατε στο δικό μας 2023: την εποχή των εξαιρετικών συνδέσεων». Αυτό είναι το σλόγκαν με το οποίο η Guandong παρουσιάζει τη Συλλογή 2023, με το υποβλητικό όνομα Digital Connection. Είναι ένας διαδραστικός κατάλογος πολυμέσων της μεγάλης γκάμας έντυπων μέσων που προσφέρει ο «Specialities Specialist». Μια πλήρης σειρά, που παρουσιάζεται ανά περιοχές εφαρμογών και ανάγκες χρήσης, με τεχνικά δελτία δεδομένων, εικόνες και το νέο Digital Corner, που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε περισσότερα με περιεχόμενο πολυμέσων. «Στην εποχή του γρήγορου φαγητού, της γρήγορης μόδας, της γρήγορης φόρτισης, ήρθε η ώρα να επανασυνδεθείτε», λέει ο Edoardo Elmi, Πρόεδρος και Ιδρυτής της Guandong. Συνδεόμαστε ξανά με τον ρυθμό της φύσης και της ποιότητας, προς μια κατεύθυνση προόδου. Σύμφωνα με αυτό το όραμα, το νέα Digital Connection εστιάζει στα δυνατά σημεία της προσφοράς, που αναπτύχθηκε για να καλύψει τις ανάγκες οπτικής επικοινωνίας και διακόσμησης εσωτερικών χώρων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Digital Connection δεν είναι απλώς ένας κατάλογος. Είναι ένα εργαλείο σχεδιασμένο για όλους τους ενδιαφερόμενους στην αλυσίδα εφοδιασμού: από αντιπροσώπους έως εκτυπωτές, από αρχιτέκτονες έως κατασκευαστές, από σχεδιαστές έως τελικούς πελάτες. Για να γίνει η αναζήτηση προϊόντων απλή και άμεση, τα διάφορα μέσα εκτύπωσης παρουσιάζονται ανά τύπο εφαρμογής. Όλα είναι ήδη ξεκάθαρα από το ευρετήριο, που ρωτά «Την ανάγκη σου» και προτείνει «Τη λύση μας». Ο κατάλογος είναι διαθέσιμος σε έντυπη ή ψηφιακή έκδοση, όπου ένα κλικ στο προϊόν που έχει επιλεγεί στο ευρετήριο αρκεί για να διαβάσετε τη σχετική σελίδα, με περιγραφές, πιστοποιήσεις, εικόνες και τεχνικά δελτία δεδομένων.

Το μοτίβο της προσφοράς της Guandong είναι η έννοια της βιωσιμότητας, η οποία εκφράζεται σε ένα ευρύ φάσμα ολοένα και πιο ανακυκλώσιμων και οικολογικών υποστηρικτών, με τις πολλές πράσινες πρωτοβουλίες που πραγματοποιούνται εντός και εκτός της εταιρείας, οι οποίες περιγράφονται αναλυτικά στο Μανιφέστο.

Μεταξύ των ναυαρχίδων του Digital Connection 2023, η συλλογή Dotty που αποτελείται από ειδικά υλικά για διακόσμηση γυαλιού και τοίχων, τα οποία εφαρμόζονται και αφαιρούνται εύκολα χάρη στη δομή μικρο-βεντουζών και την τεχνολογία Air Release. Οι λύσεις της σειράς M&F Visual-Comm είναι εξαιρετικά ευέλικτες, και επιτρέπει τον συνδυασμό των συστημάτων Magnetic και Ferro για τη μεταμόρφωση της εμφάνισης οποιουδήποτε δωματίου ή επιφάνειας εν ριπή οφθαλμού. Και τέλος, το One Way Vision περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά βινυλίων και πλαστικοποιήσεων για προσωρινές εφαρμογές διακόσμησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο κατάλογος σας επιτρέπει να ανακαλύψετε τον «χάρτη του ταξιδιού πελατών» όπου είναι δυνατό να βρείτε όλα τα Σημεία με τα οποία η πραγματικότητα της Guandong, σε όλες τις μορφές της, συνδέεται με τους διάφορους κρίκους στην αλυσίδα εφοδιασμού. Η Guandong συνδυάζει τη θεωρητική με την πρακτική γνώση, που προσφέρονται από εργαλεία μάρκετινγκ που έχουν σχεδιαστεί για να καθοδηγούν τους διανομείς, τους εκτυπωτές και τους τελικούς χρήστες στην επιλογή των καταλληλότερων υλικών για κάθε χρήση. Μεταξύ αυτών είναι οι Pocket Collections, που αποτελούνται από πραγματικά δείγματα σε μέγεθος τσέπης 14x24 cm, για να μπορείτε να κρατάτε στα χέρια σας τις ευκαιρίες εφαρμογών που προσφέρουν οι λύσεις της Guandong.

«Για εμάς στην Guandong Italia, οι άνθρωποι βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των ενεργειών μας», προσθέτει ο Edoardo Elmi. «Με τη νέα Digital Connection, επιβεβαιώνουμε την επιθυμία μας να μην περιοριστούμε στην παροχή ενός απλού καταλόγου προϊόντων, αλλά να μοιραστούμε την ενοποιημένη τεχνογνωσία στην οποία βασίζεται η ανάπτυξη των λύσεων που προτείνουμε. Το να μεγαλώνουμε μαζί είναι για εμάς η πρώτη και πιο σημαντική δέσμευση κάθε μέρας.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ DIGITAL CONNECTION 2023

https://rebrand.ly/digital-connection-eng

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Pinkommunication
Cristina Cortellezzi, Laura Premoli
info@pinkommunication.it
Τηλέφωνο: +39 02-89077149 – Fax: +39 02-99985878
Via Monte Rosa, 67 - 20149 Milano

Guandong Italia Srl
info@guandong.eu - www.guandong.eu
Τηλέφωνο +39 02 89785988
SS 415 Paullese Km 10, 20090 Caleppio di Settala (MI) 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top