Αναζήτηση

H Caldera ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου λογισμικού RIP Version 14

H Caldera ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου λογισμικού RIP Version 14

Η γαλλική εταιρεία Caldera ανακοίνωσε ότι το Caldera Version 14 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, φέρνοντας μια σειρά από νέες δυνατότητες και βελτιώσεις στο βραβευμένο λογισμικό διαχείρισης εκτύπωσης και ροής εργασίας.

Τα οφέλη για τους χρήστες θα περιλαμβάνουν αυξημένη δυνατότητα παραγωγής, σημαντική εξοικονόμηση χρόνου, βελτιωμένο αυτοματισμό και ακόμη καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης.

Αυτή η τελευταία έκδοση του λογισμικού Caldera RIP εστιάζει σταθερά στην παροχή καλύτερων ροών εργασίας και Hotfolders. Το αποτέλεσμα για τους χρήστες είναι η αυξημένη παραγωγική δυνατότητα και εξοικονόμηση χρόνου - ο παραλληλισμός των ερωτημάτων Hotfolder σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου 35% σε ροές εργασίας PDF, και έως 60% ταχύτερες ροές εργασίας TIFF για βιομηχανικούς εκτυπωτές και εκτυπωτές υφάσματος. Αυτό αντιστοιχεί σε ένα σημαντικότερο κέρδος παραγωγικότητας σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις.

Επιπλέον, το Caldera V14 περιλαμβάνει μια σειρά χαρακτηριστικών αποκλειστικά για τους χρήστες του CalderaCare. Οι ροές εργασίας που βασίζονται σε αρχεία μπορούν να συνδεθούν με το RIP και το PrimeCenter, τη νέα λύση αυτοματισμού παραγωγής της Caldera, φορτώνοντας και επεξεργάζοντας αυτόματα μεταδεδομένα, όπως τον αριθμό αντιγράφων.

Στα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται και το QuickConfig, το οποίο μειώνει τον χρόνο που αφιερώνεται στη διαχείριση παραμέτρων, προσφέροντας επιπλέον ευελιξία. Η πιο πρόσφατη προσέγγιση της Adobe, APPE 5.5, διαθέτει έναν αλγόριθμο Fine Line Rendering για ευκρινέστερες γραμμές και πιο ευανάγνωστο μικρό κείμενο. Το V14 περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες που προηγουμένως ήταν αποκλειστικές για τους χρήστες CalderaCare, όπως η πρόσβαση σε αυτοματοποιημένο Print&Cut διπλής όψης, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε εξοικονόμηση χρόνου έως και 90% στο στάδιο του σχεδιασμού της διαδικασίας.

Το Caldera V14 υποστηρίζει 42 νέους drivers για εκτύπωση και 3 για κοπή, καθώς και ενημερώσεις στο macOS V11.0 Big Sur. Οι χρήστες CalderaCare επωφελούνται περαιτέρω από το Fotoba Automatic Slicing Positioning για όσους έχουν επενδύσει σε αυτοματοποιημένη κοπή.

Ο Γενικός Διευθυντής της Caldera, Samin Sarkar συνοψίζει: «Με την αυξημένη παραγωγή, την αύξηση της ροής εργασίας έως και 35%, την εξοικονόμηση χρόνου και την αυτοματοποίηση του DSP, πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να μην πάρετε την αναβαθμισμένη έκδοση Caldera Version 14 ή να μην εγγραφείτε στο CalderaCare. Η Caldera συνεχίζει να διατηρεί τη δέσμευσή της στο να θέτει τις προτεραιότητες των πελατών της στο επίκεντρο όλων της των ενεργειών».

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top