Αναζήτηση

Η ECO3 παρουσιάζει την έκτη έκδοση του Arkitex Production

Η ECO3 παρουσιάζει την έκτη έκδοση του Arkitex Production

Στον εορτασμό για τα 20α γενέθλια του Arkitex, η ECO3 κυκλοφόρησε περαιτέρω βελτιώσεις στην κορυφαία λύση ροής εργασίας του κλάδου, για εκδότες εφημερίδων.

Βασιζόμενη σε 20 χρόνια επένδυσης, η ECO3 συνεχίζει την αποστολή της να προωθεί την αυτοματοποίηση στην παραγωγή εφημερίδων με τη λύση ροής εργασιών Arkitex, η οποία ενσωματώνει πολλαπλές προηγμένες λειτουργίες για τη βελτιστοποίηση και τον πλήρη εξορθολογισμό της διαδικασίας. Με την τελευταία έκδοση, η ECO3 επιτρέπει σε κάθε μεγέθους εφημερίδα να μεταφερθεί στο Cloud και προσθέτει μεγαλύτερη ενοποίηση με εξωτερικά συστήματα.

«Απόδειξη της διαρκούς δύναμης του Arkitex είναι ότι παραμένει η Νο 1 λύση ροής εργασίας στην εκτύπωση εφημερίδων. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι αυτό το αρθρωτό και επεκτάσιμο λογισμικό είναι καθοριστικό για την παραγωγή εκατοντάδων χιλιάδων σελίδων ειδήσεων παγκοσμίως καθημερινά», λέει ο Andy Grant, Παγκόσμιος Επικεφαλής Λογισμικού της ECO3. «Το πιο σημαντικό είναι ότι η ECO3 δεν επαναπαύεται ποτέ, αλλά συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη λύσεων ροής εργασίας εφημερίδων, ιδιαίτερα για να τελειοποιήσει ολόκληρη την οικογένεια της Arkitex ως απάντηση στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις της αγοράς».

Μεταφορά στο Cloud

Το Arkitex Production 6.0 φέρνει την εμπειρία του Cloud σε ένα ευρύτερο κοινό αξιοποιώντας τις δυνατότητές του για πολλούς χρήστες. Για μικρότερους εκτυπωτές εφημερίδων, ο συνδυασμός πολλαπλών χρηστών με το Cloud, επιτρέπει να μεταφέρουν τα συστήματά τους σε έναν εξωτερικό διακομιστή που φιλοξενείται από την ECO3, μειώνοντας έτσι τον εξοπλισμό τους εσωτερικά, το χειρισμό και τις υπηρεσίες λογισμικού.

Εν τω μεταξύ, οι μεγαλύτεροι πελάτες μπορούν να επενδύσουν στον δικό τους διακομιστή πολλαπλών χρηστών για να ενοποιήσουν μια ομάδα εφημερίδων. Για να βελτιστοποιήσει την αλληλεπίδραση με τον χρήστη, η έκδοση 6.0 προσθέτει τώρα πλήρη ενοποίηση με υπηρεσίες ελέγχου ταυτότητας τρίτων που χρησιμοποιούνται συνήθως στον κλάδο των εφημερίδων για απλή σύνδεση.

«Καθώς όλο και περισσότεροι πελάτες μας μεταφέρουν τα συστήματά τους στο Cloud, η ECO3 συνεχίζει να ενισχύει τις λύσεις ροής εργασιών της Arkitex με προηγμένες λειτουργίες που εξασφαλίζουν απρόσκοπτη και αποτελεσματική λειτουργία. Αυτό επιτρέπει στους μικρότερους πελάτες να εκμεταλλεύονται πλήρως τα συστήματα που βασίζονται στο Cloud με βελτιστοποιημένο κόστος, διατηρώντας παράλληλα την ασφάλεια σαν να ήταν το σύστημα εσωτερικό», λέει ο Grant. «Οι εκτυπωτές εφημερίδων μπορούν να είναι σίγουροι ότι το λογισμικό τους είναι πάντα ενημερωμένο και ότι το σύστημά τους λειτουργεί άψογα, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στην βασική τους αποστολή – την εκτύπωση εφημερίδων υψηλής ποιότητας».

Ενοποίηση υπηρεσιών

Το Arkitex 6.0 κάνει το επόμενο βήμα στον αυτοματισμό, ενισχύοντας την ενοποίηση εξωτερικών συστημάτων ταξινόμησης με τη ροή εργασιών κατασκευής πλακών για βέλτιστη διαχείριση χρόνου. Αυτό καταδεικνύει ξεκάθαρα τη δέσμευση της ECO3, ως παρόχου ολοκληρωμένων λύσεων, να δημιουργήσει πολύτιμες συνεργασίες για την παροχή του υψηλότερου επιπέδου αυτοματισμού που ευθυγραμμίζεται με τις απαιτήσεις του κλάδου.

Επιπλέον, το Arkitex Portal για αλληλεπίδραση και επικοινωνία με πελάτες και το Arkitex Courier, η λύση για τη διανομή αρχείων, θα μεταφερθούν στο Arkitex Production στην έκδοση 6. Αυτό θα διευκολύνει την ενσωμάτωση εξωτερικών πελατών οποιουδήποτε μεγέθους και θα βελτιστοποιήσει περαιτέρω τη ροή εργασίας.

Σχολιάζοντας τις βελτιώσεις στην έκδοση 6 και τη θέση της ECO3 ως κορυφαίου προμηθευτή λύσεων λογισμικού για τη βιομηχανία εφημερίδων, ο Grant καταλήγει,
«Ως ECO3, επαναλαμβάνουμε την ακλόνητη δέσμευσή μας στον κλάδο των εφημερίδων με την τελευταία έκδοση, το Arkitex 6.0, η οποία προσφέρει βελτιώσεις προστιθέμενης αξίας για την υποστήριξη πελατών σε έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό και προκλητικό κλάδο».

Σχετικά με την ECO3
Η ECO3, παλαιότερα γνωστή ως Agfa Offset Solutions, είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής συστημάτων προεκτύπωσης. Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων λύσεων σε εμπορικούς εκτυπωτές, εκτυπωτές εφημερίδων, συσκευασιών και ετικετών. Αυτές οι λύσεις περιλαμβάνουν πλάκες εκτύπωσης, συστήματα από computer-to-plate, λογισμικό διαχείρισης ροής εργασιών και εκτύπωσης.

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top