Αναζήτηση

Νέο software από την Zund

Νέο software από την Zund

Απόλυτα εύκολο στη χρήση και εξαιρετικά αποδοτικό στη δημιουργία αρχείων κοπής, το PreCut Center απλοποιεί την προετοιμασία και την εξαγωγή αρχείων. Παράλληλα επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει επίπεδο αυτοματισμού ανάλογα με τις επιμέρους απαιτήσεις της παραγωγής του. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά απλά βήματα για να δημιουργήσετε το κατάλληλο αρχείο. 

Είτε πρόκειται για χειροκίνητη είτε για αυτοματοποιημένη διαδικασία, το νέο λογισμικό σάς επιτρέπει να επιλέξετε τη ροή εργασίας που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για την παραγωγή σας. Αρχικά ο χρήστης εισάγει στο Zünd PreCut Center - ZPC τα επιθυμητά σχήματα κοπής και στη συνέχεια τις αντίστοιχες παραμέτρους κλπ.  Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει τον καθορισμό υλικού και των παραμέτρων υλικού. Τα σχήματα "φωλιάζονται" στη συνέχεια στο μη τυπωμένο υλικό. Αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα τη βέλτιστη απόδοση υλικού και το μειωμένο χρόνο παραγωγής. 

Επιπλέον, το PreCut Center - ZPC επιτρέπει στον χρήστη να ενσωματώσει επιλεγμένα metadata (πχ κωδικός QR). Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, Basic και Pro. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την έκδοση και τις σχετικές λειτουργίες ανάλογα με τις ανάγκες τους. Το PreCut Center Pro παρέχει πλήρως αυτοματοποιημένες δυνατότητες ένθεσης με το πάτημα ενός κουμπιού και επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται ξεχωριστά σχέδια (nested layouts) και διαδρομές (cut paths).

Τέλος, είναι εφικτή η εισαγωγή σχημάτων κοπής και δεδομένων από πολλές πηγές καθώς και η εξαγωγή αρχείων σε μορφή .dxf. Η δημιουργία αρχείων κοπής σε μορφή .zcc τα καθιστά άμεσα διαθέσιμα για μετέπειτα εισαγωγή στο Zünd Cut Center – ZCC.

Πληροφορίες: ZAPADEL LTD, 210 9957605, info@zapadel.gr, www.zapadel.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top