Αναζήτηση

Η Konica παρουσιάζει το AccurioPro Dashboard για την μεγιστοποίηση της απόδοσης

Η Konica παρουσιάζει το AccurioPro Dashboard για την μεγιστοποίηση της απόδοσης

Η Konica Minolta κυκλοφόρησε το AccurioPro Dashboard για να μεγιστοποιήσει την απόδοση του εκτυπωτικού εξοπλισμού, μειώνοντας το χρόνο διακοπής λειτουργίας και το κόστος παραγωγής.

Αυτό το νέο καινοτόμο εργαλείο λογισμικού διατίθεται σε δύο εκδόσεις, Essential και Ultimate, και παρέχει μια προηγμένη ψηφιακή εμπειρία με εκτύπωση κατά παραγγελία, βοηθώντας τους πελάτες να εργαστούν πιο έξυπνα και να επανεξετάσουν την αποτελεσματικότητα.

Το εύχρηστο AccurioPro Dashboard της Konica Minolta συλλέγει αυτόματα πληροφορίες συσκευής που αναλύονται για να παρέχουν γρήγορα, ακριβή και περιεκτικά δεδομένα για την αύξηση της συνολικής παραγωγικότητας, σε πραγματικό χρόνο και σε ολόκληρο το περιβάλλον παραγωγής.

Το έξυπνο, αδειοδοτημένο πολυγλωσσικό εργαλείο λογισμικού μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα όλα τα μηχανήματα AccurioPrint και AccurioPress της Konica Minolta και στοχεύει σε ένα ευρύ φάσμα εκτυπωτικών περιβαλλόντων σε όλη την έκταση των γραφικών τεχνών και την εκτύπωση εταιρικών εγγράφων. Αυτά περιλαμβάνουν χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, κέντρα δεδομένων, εμπορικές εκτυπώσεις, direct mail, φωτοτυπικά κέντρα και άλλα.

Η βασικού επιπέδου λύση, με πλούσια χαρακτηριστικά, της Konica Minolta, AccurioPro Dashboard Essential, προσφέρει μια εξαιρετικά ελκυστική αναλογία τιμής/απόδοσης για να βοηθήσει τους πελάτες να αξιοποιήσουν τα δεδομένα από βασικές προοπτικές παραγωγής.

Η Ultimate έκδοση παρέχει εξαιρετικά λεπτομερείς αναφορές και συγκρίνει την παραγωγικότητα διαδοχικών εβδομάδων. Διαθέτει ένα μενού που ονομάζεται AccurioPro Dashboard Ultimate Single Item, το οποίο είναι μια πλήρης υπηρεσία cloud και παρέχει μια πιο έξυπνη και απλούστερη πλατφόρμα πληροφοριών για τη μείωση του χρόνου εκτός λειτουργίας ή την αύξηση της παραγωγικής ικανότητας.

Το Ultimate παρέχει επίσης λεπτομερείς συστάσεις σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης του χρόνου λειτουργίας των συσκευών. Ένα ισχυρό εργαλείο ανάλυσης επιτρέπει προσδιορισμό των βασικών αιτίων απωλειών/κερδών και τις εκτενείς αναλύσεις για τον πραγματικό χρόνο και τους πόρους που απαιτούνται κατά την παραγωγή.

Ο Malcolm Smith, Διευθυντής Παραγωγής & Βιομηχανικής Εκτύπωσης, της Konica Minolta Business Solutions (UK) Ltd δήλωσε, «Με την εκθετική ανάπτυξη των παραγγελιών web-2-print, η διατήρηση των βέλτιστων πόρων παραγωγής είναι κρίσιμης σημασίας για την επιχειρηματική επιτυχία, καθώς οι πελάτες μας συνεχίζουν να επανεξετάζουν την αποτελεσματικότητά τους ως μέρος του ψηφιακού μετασχηματισμού».

Πηγή

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top