Αναζήτηση

H σειρά μελανιών Sericol Texopaque OP είναι πλέον εξ ολοκλήρου phthalate compliant

H σειρά μελανιών Sericol Texopaque OP είναι πλέον εξ ολοκλήρου phthalate compliant

Η οικογένεια μελανιών Sericol Texopaque, για την εκτύπωση υφασμάτων της Fujifilm, αποτελείται εφεξής από δυο σειρές:

  • Την κλασική σειρά Texopaque OP, η οποία είναι πλέον εξ ολοκλήρου phthalate compliant.
  • Την πρωτοποριακή σειρά Texopaque Pioneer Ultra YC, η οποία είναι ελεύθερη από PVC και επίσης phthalate compliant.

Οι σειρές μελανιών Classic OP και Advantage ON συγχωνεύονται σε μία την Texopaque OP. Το μόνο που αλλάζει είναι η περιγραφή και σε μερικά προϊόντα αλλάζουν και οι κωδικοί. Δεν υπάρχουν διαφορές στις τεχνικές ιδιότητες των επί μέρους μελανιών.

Οι σειρές OP και ON μπορούν να αναμειχθούν πλήρως, αλλά πρέπει να επισημανθεί ότι η ανάμειξη με μελάνια OP παλαιότερης παραγωγής μπορεί να μην είναι phthalate compliant.

Phthalate Compliant σημαίνει ότι, τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί χωρίς να περιέχουν τις συγκεκριμένες φθαλικές ενώσεις, την χρήση των οποίων έχει περιορίσει η Κοινοτική Οδηγία 76/769/EEC (όπως τροποποιήθηκε).

Επιπλέον τα μελάνια είναι απαλλαγμένα από τοξικές χημικές ουσίες που επιβαρύνουν την υγεία, όπως καρκινογόνα, μεταλλαξιογόνα ή ρετροτοξικά σύμφωνα με την οδηγία 67/548/EC.

Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, όλες οι αποχρώσεις ελέγχονται τακτικά και παράγονται σύμφωνα με το πρότυπο ασφαλείας EN71-3 2013.

Μελάνια κατάλληλα για πιστοποιημένα υφάσματα με βάση τα πρότυπα STANDARD 100 OEKO-TEX® και Global Organic Textile Standard (GOTS).

Περισσότερες πληροφορίες: https://tsekmeres.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top