Αναζήτηση

Η Xitron ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου Navigator 13 RIP

Η Xitron ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου Navigator 13 RIP

Η Xitron, θυγατρική εταιρεία της Global Graphics και κατασκευάστρια του λογισμικού Harlequin-based Navigator RIP για εμπορική, flexo, ψηφιακή και εκτύπωση inkjet υψηλών ταχυτήτων, θα ξεκινήσει την αποστολή της νεότερης κυκλοφορίας του Navigator τη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου. Το Navigator Version 13 φέρνει αρκετές βελτιώσεις στο RIP, συμπεριλαμβανομένου του βελτιωμένου ελέγχου επί της απόδοσης χρωματικού διαχωρισμού, μιας σημαντικής αύξησης της ταχύτητας απόδοσης και του ελέγχου για τα βήματα επεξεργασίας PDF όπου εμπλέκονται τεχνικοί διαχωρισμοί.

«Η κυκλοφορία της νέας έκδοσης γίνεται την πιο κατάλληλη στιγμή για χιλιάδες χρήστες, καθώς συνεχίζουν να απομακρύνονται από μη υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows 7», δήλωσε η Karen Crews, Πρόεδρος της Xitron. «Οι περισσότεροι το βλέπουν ως την τέλεια ευκαιρία να αναβαθμίσουν τα RIP τους στην πιο πρόσφατη έκδοση, ενώ αλλάζουν υλικό εξοπλισμό και μετακινούνται στην πλατφόρμα Windows 10 64-bit. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για πελάτες Screen CTP που μπορεί να εκτελούν παλιές εκδόσεις του Screen HQ-RIP για πολλά χρόνια.»

Οι τελικοί χρήστες Harlequin RIPs μπορούν τώρα να αναβαθμίσουν απευθείας στο Xitron Navigator RIP χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν ξανά επιλογές όπως το trapping ή το CIP3. «Η άμεση αναβάθμιση στο Navigator 13 ενώ εξακολουθούν να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν μια υπάρχουσα συσκευή εξόδου μεγιστοποιεί τις επενδύσεις αυτών των χρηστών τόσο σε λογισμικό όσο και σε υλικό», επεσήμανε η Crews. «Το να συμπεριλαμβάνονται όλες οι επιλογές που έχουν ήδη αγοραστεί από άλλους προμηθευτές χωρίς επιπλέον χρέωση είναι μια σημαντική ευκαιρία εξοικονόμησης χρημάτων και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να βάζουμε τους πελάτες μας πάντα πρώτους». Σύμφωνα με την Crews, το ειδικό τιμολόγιο θα είναι σε ισχύ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 ως μέρος του προγράμματος Xitron Stimulus για να βοηθήσει τους εκτυπωτές, το οποίο ανακοινώθηκε τον Μάρτιο. Οι πελάτες που πρόσφατα (μετά την 1η Αυγούστου 2020) αγόρασαν νέα Xitron TIFF ή CTP RIP, θα λάβουν την αναβάθμιση στην έκδοση 13 χωρίς χρέωση.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top