Αναζήτηση

Πιστοποιημένα λογισμικά για εκτυπωτές HP Latex 700 και 800

Πιστοποιημένα λογισμικά για εκτυπωτές HP Latex 700 και 800

Onyx

Η Onyx Graphics, Inc., ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων λογισμικού για την ψηφιακή βιομηχανία εκτύπωσης inkjet μεγάλου σχήματος, ανακοίνωσε ότι το λογισμικό ONYX είναι πιστοποιημένο για τη νέα σειρά εκτυπωτών HP Latex 700 και 800.

Αυτή η πιστοποίηση ισχύει για όλες τις λύσεις ONYX RIP και Print Workflow, συμπεριλαμβανομένων των ONYX Thrive, ONYX PosterShop και της πρόσφατης κυκλοφορίας ONYX Go, όλα στην τελευταία έκδοση της εταιρείας, ONYX 21.

Το πρόγραμμα πιστοποίησης HP διαφοροποιεί τους προμηθευτές λογισμικού μέσω ενός ολοκληρωμένου συνόλου δοκιμών προτύπων ολοκλήρωσης, συμβατότητας και απόδοσης έναντι των τεχνολογιών εκτύπωσης HP. Για αυτήν την τελευταία πιστοποίηση, η Onyx Graphics σχεδίασε drivers για να μπορεί να υποστηρίζει τα ζωντανά χρώματα και τις νέες προστιθέμενες δυνατότητες λευκού μελανιού της σειράς εκτυπωτών HP Latex, συμπεριλαμβανομένης των λειτουργιών εκτύπωσης σάντουιτς για under-flood, over-flood και spot. Επιπλέον, οι drivers της ONYX επιτρέπουν τις επιλογές ONYX Quick Set για αυτοματοποίηση της εκτυπωτικής παραγωγής, εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα και την ευελιξία που προσφέρονται από αυτήν τη νέα σειρά εκτυπωτών. Συνδυάζοντας το με ONYX Color και iccMAX v5. profiling, οι χρήστες των σειρών εκτυπωτών HP Latex 700 και 800 μπορούν να περιμένουν ανώτερο και σταθερό χρώμα σε ολόκληρο το περιβάλλον παραγωγής εκτύπωσης.

Caldera

Ο γαλλική εταιρεία κατασκευής λογισμικού εκτύπωσης Caldera, πρόσθεσε drivers για τους νέους εκτυπωτές HP Latex 700 και 800. Το CalderaRIP Version 14 μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία και των τεσσάρων νέων μοντέλων HP Latex, επιτρέποντας στους χρήστες της HP να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη νέα τεχνολογία με drivers που ήδη γνωρίζουν και εμπιστεύονται. Η πιστοποίηση των νέων drivers διασφαλίζει ότι η Caldera θα συνεχίσει να προσφέρει συνέπεια και να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών της στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά ψηφιακών εκτυπώσεων. Επιπλέον, ως η μόνη λύση RIP που έχει σχεδιαστεί ειδικά για macOS, είναι ιδανική για τις δημιουργικές και σχεδιαστικές κοινότητες.

Δίνοντας στους χρήστες τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής από το σχεδιασμό έως το φινίρισμα, το CalderaRIP προσφέρει μια πλήρως επεκτάσιμη λύση που μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλου όγκου μέσω ενός πλήρως ενσωματωμένου προγράμματος RIP. Η μοναδική αρχιτεκτονική client-server του λογισμικού, επιτρέπει τη διανομή υπολογιστικής ισχύος σε πολλούς σταθμούς εργασίας με μία μόνο άδεια χρήσης λογισμικού. Εκτός από την οδήγηση πολλών εκτυπωτών, το RIP μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία πολλών περιφερειακών Print&Cut ταυτόχρονα, βελτιστοποιώντας την παραγωγικότητα σε όλη τη εκτυπωτική λειτουργία. Η μειωμένη κατανάλωση υλικών, η εξαιρετική διαχείριση χρωμάτων, τα προγράμματα επανάληψης και ενσωμάτωσης και η αποτελεσματική χρήση μελανιού είναι μερικές από τις προηγμένες λειτουργίες που έχουν κάνει το CalderaRIP ηγέτη της αγοράς - και μία από τις λίγες λύσεις RIP που συνιστώνται και πιστοποιούνται για χρήση με εκτυπωτές HP.

Οι νέες προσθήκες στο portfolio της HP Latex προσφέρουν έναν συνδυασμό σταθερής και υψηλής ποιότητας εκτύπωσης σε ένα ευρύ φάσμα υποστρωμάτων με γρήγορους χρόνους ανάκαμψης. Αυτοί οι εκτυπωτές είναι γρήγοροι, με ταχύτητες έως και 31 τετραγωνικά μέτρα την ώρα για το Latex 700 και μέχρι 36 τετραγωνικά μέτρα την ώρα για το Latex 800, και εξαιρετικά ευέλικτοι - εφαρμογές περιλαμβάνουν υφάσματα, banners, σήμανση, επένδυση οχημάτων, διακόσμηση, συσκευασία, αυτοκόλλητα βινύλια, γραφικά παραθύρων και backlits. Τα Latex 700W και 800W έχουν επίσης βελτιστοποιηθεί για λευκό μελάνι, επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο τη γκάμα αυτών των εκτυπωτών. Χρησιμοποιώντας τους σε συνδυασμό με το CalderaRIP Version 14, μπορούν να προσφέρουν εξαιρετική παραγωγικότητα και γρήγορη απόδοση της επένδυσης.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top