Αναζήτηση

Εισαγωγή στη Φωτογραφία

Εισαγωγή στη Φωτογραφία

Ο πιο εύκολος και κατανοητός τρόπος να ξεκινήσετε την ενασχόλησή σας με το μέσο!

Βιβλία για τη φωτογραφία υπάρχουν πολλά – γιατί ένα ακόμα;

Γιατί κρίνουμε ότι χρειάζεται μια έκδοση που να μεταδίδει όλη τη βασική τεχνική τoύ μέσου, με έναν πραγματικά απλό και κατανοητό τρόπο. Ο συγγραφέας του είναι Δάσκαλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το 1999 και Δάσκαλος Φωτογραφίας από το 2005. Έχει διδάξει, με τη μία ή την άλλη του ιδιότητα, ηλικίες από 6 ως 70 ετών!

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται, με παραδείγματα, ασκήσεις, συμβουλές και όσο πιο σαφή γραφή γίνεται, θέματα όπως ο εξοπλισμός, το φως, το κάδρο και η σύνθεση, η ταξιδιωτική φωτογραφία, το πορτρέτο, η νυχτερινή φωτογραφία, η φωτογραφία δρόμου κ.ά.

Ανατρέχοντας στις σελίδες του, θα βρείτε πολύτιμες υποδείξεις που θα σας βοηθήσουν να αρχίσετε να βγάζετε άμεσα καλύτερες εικόνες. Παράλληλα, θα ανακαλύψετε ιδέες και προτάσεις που θα ενισχύσουν τη φωτογραφική σας εξέλιξη.

Η φωτογραφία ποτέ δεν ήταν τόσο απλή κι εύκολη όσο σήμερα! Με τη βοήθεια της συγκεκριμένης έκδοσης, ωστόσο, θα γνωρίσετε τι πρέπει να κάνετε και με ποιο ακριβώς τρόπο, προκειμένου να ξεχωρίσουν οι δικές σας λήψεις από τις άπειρες που κυκλοφορούν παντού!

Μπορείτε να το αποκτήσετε είτε σε μορφή e-book είτε στην έντυπη μορφή του!

Στοιχεία βιβλίου

Συγγραφέας: Ανδρέας Κατσικούδης
Σελίδες: 112
Διάστασεις: 16.5x24cm
Έτος κυκλοφορίας: 2021
Τιμή πώλησης e-book στην Ελλάδα: 9€ (για όλο τον υπόλοιπο κόσμο: 12$)
Τιμή πώλησης έντυπης έκδοσης: 12€

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top