Αναζήτηση

HP Indigo: 2 εκατομμύρια μοναδικά σχέδια για τα μπουκάλια της Coca-Coca Israel

HP Indigo: 2 εκατομμύρια μοναδικά σχέδια για τα μπουκάλια της Coca-Coca Israel

Η Coca-Cola Israel πριν λίγο καιρό πρόσφερε μια εξαιρετική εμπειρία στους λάτρεις της Diet Coke.
 

Μέσα από την πεποίθηση ότι ο κάθε πελάτης της είναι μοναδικός, σχεδίασε και τύπωσε, με την βοήθεια της τεχνολογίας HP Indigo και ενός ειδικού αλγορίθμου, 2 εκατομμύρια ετικέτες με μοναδικό σχέδιο η κάθε μία.

Ο ειδικός αλγόριθμος "γέννησε" μια νέα τεχνική σχεδίασης, δίνοντας την δυνατότητα της αυτόματης δημιουργίας εκατομμύριων διαφορετικών σχεδίων, μέσα από μια βάση με συγκεκριμένο αριθμό μοτίβων, χωρίς την ανάγκη για ανθρώπινη παρέμβαση. Ουσιαστικά ο αλγόριθμος πήρε τον ρόλο του σχεδιαστή, συνδυάζοντας τα μοτίβα και δημιουργώντας διάφορες μοναδικές παραλλαγές για κάθε μπουκάλι.

Για την συγκεκριμένη εκστρατεία της Coca-Cola Israel, χρησιμοποιήθηκαν 23 μοτίβα και δημιουργήθηκαν 2.000.000 μοναδικά σχέδια τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε φιάλες, αφίσες, μπλουζάκια, τσάντες, κ.α.
Δείτε το βίντεο Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top