Αναζήτηση

3 βραβεία SGIA για την Durst

3 βραβεία SGIA για την Durst

Στον ετήσιο διαγωνισμό των μελών της 3 βραβεία SGIA για την Durst

Η SGIA (Σύνδεσμος Ειδικών Γραφικών Απεικονίσεων των Ηνωμένων Πολιτειών & Καναδά) επέλεξε τρεις ψηφιακούς εκτυπωτές Durst μεγάλου μεγέθους ως «Προϊόντα της Χρονιάς 2017» στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

Ο εκτυπωτής ρολού Durst Rho 312R Plus επιλέχθηκε ως ο καλύτερος στην κατηγορία Roll-to-Roll UV (πάνω από 2 μέτρα), ο εκτυπωτής διπλής χρήσης - υφασμάτων & μαλακής σήμανσης (soft-signage) - Rhotex 325 έλαβε την διάκριση στην κατηγορία των Roll-to-Roll εκτυπωτών με μελάνια άμεσης διασποράς και ο Rho P10 250 HS Plus έλαβε το βραβείο του καλύτερου UV υβριδικού/επίπεδου εκτυπωτή στην κατηγορία εκτυπωτών υψηλών όγκων παραγωγής. «Όλοι στην Durst είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και περήφανοι που λάβαμε αυτή την πιστοποίηση από τους επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα τον τρόπο σύγκρισης της ποιότητας και των επιδόσεων», δήλωσε ο Tim Saur, Διευθύνων Σύμβουλος της Durst ΗΠΑ και Καναδά. «Οι εκτυπωτικές λύσεις Rho αποτελούν την καλύτερη επιλογή για την πραγματοποίηση εξαιρετικής και αποτελεσματικής παραγωγής. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε κερδίσει τα περισσότερα βραβεία από κάθε άλλο κατασκευαστή μηχανημάτων μεγάλου σχήματος & υψηλής ταχύτητας». Ο Διαγωνισμός Προϊόντος της Χρονιάς αναδεικνύει τις καλύτερες τεχνολογίες και αναλώσιμα από την κοινότητα της ειδικής απεικόνισης. Περισσότερες από 70 εταιρείες διαγωνίστηκαν για τα Βραβεία Προϊόντος της Χρονιάς του 2017, υποβάλλοντας 222 συμμετοχές στις 49 κατηγορίες του διαγωνισμού – ο μεγαλύτερος μέχρι σήμερα διαγωνισμός. Όλες οι συμμετοχές θα παρουσιαστούν στην 2017 SGIA Expo.

Rho 312R Plus

Ο Rho 312R Plus, με πλάτος εκτύπωσης 3,2 μέτρα, είναι εξοπλισμένος με κεφαλές εκτύπωσης με τεχνολογία Quadro ™ Array, υψηλής απόδοσης, 12 πικολίτρων. Στη λειτουργία backlit παράγει εξαιρετικά υψηλή ποιότητα εικόνας σε διάφορα υλικά εκτύπωσης. Οι ταχύτητες παραγωγής φτάνουν τα 300 τ.μ./ώρα με ανάλυση εκτύπωσης 1200 dpi. Xρησιμοποιεί ποικιλία μελανιών της Durst, προσφέροντας υψηλής ποιότητας διαβαθμίσεις χρωμάτων και εξαιρετική πρόσφυση σε διάφορα μέσα.

Rhotex 325

Ο Rhotex 325, με πλάτος εκτύπωσης 3,20 μέτρα, εκτυπωτής διπλής χρήσης, τόσο για ύφασμα όσο και για εκτύπωση μαλακής σήμανσης. Ανάλογα με την εφαρμογή και το ύφασμα, ο Rhotex 325 μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ άμεσης εκτύπωσης και θερμομεταφοράς. Χρησιμοποιεί φιλικά προς το περιβάλλον μελάνια διασποράς, με βάση το νερό, για διάφορα υλικά εκτύπωσης και φτάνει σε ταχύτητα εκτύπωσης μέχρι 390 τ.μ/ώρα.

Rho P10 250 HS Plus

Ο Rho P10 250 HS PLUS, με πλάτος εκτύπωσης 2,50 μέτρα, έχει εξελιχθεί από την αρχική παρουσίαση της σειράς P10 250. Διαθέτει παραγωγικότητα των 400 τ.μ./ώρα, με ανάλυση εκτύπωσης 1000 dpi, οικονομικά αποδοτική εξοικονόμηση μελανιού και ευελιξία με επιλογές για εκτύπωση Hapt και εκτύπωση δύο όψεων σε ρολό.

 

Περισσότερες πληροφορίες: LINO ΑΕBE, τηλ. 210-9010635, email: info@lino.gr, www.lino.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top