Αναζήτηση

Η πλατφόρμα DURST Ρ5 350 κέρδισε το βραβείο της EDP

Η πλατφόρμα DURST Ρ5 350 κέρδισε το βραβείο της EDP

Η Durst, κατασκευαστής προηγμένων τεχνολογιών ψηφιακής εκτύπωσης και παραγωγής, κέρδισε το βραβείο EDP (European Digital Press Association) για το σύστημα εκτύπωσης P5 350 για τους ειδικούς της εκτύπωσης μεγάλου σχήματος. Το Durst P5 350, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη FESPA στο Μόναχο της Γερμανίας (14-17 Μαΐου) και βασίστηκε στην πλατφόρμα τεχνολογίας P5, κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία EDP Flatbed / Hybrid Printer <250 τ.μ. / ώρα.

Σύμφωνα με την αναφορά της Τεχνικής Επιτροπής της EDP, είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτες οι περαιτέρω εξελίξεις στη φόρτωση και τον χειρισμό υλικού αυτού του παραγωγικού μηχανήματος  που εκτυπώνει σε ταχύτητες μέχρι 120 τ.μ. / ώρα. Επίσης, συμπλήρωσε την πρόβλεψη της Durst για την κάλυψη των τοπικών αναγκών στην αγορά και την προληπτική διάγνωση του Durst Analytics και το προηγμένο λογισμικό – όλα παρουσιάστηκαν από την Durst Professional Services στη FESPA.

«Η προαιρετική επιλογή πολλαπλών ρόλων χρησιμοποιεί συμπαγή και στιβαρό σχεδιασμό»,  ανέφερε η έκθεση. «Το σύστημα Durst P5 προσφέρει πατενταρισμένη γρήγορη αλλαγή της κεφαλής εκτύπωσης, γρήγορο φόρτωμα ρολών με δύο θέσεις φόρτωσης για μονό και διπλό ρολό και αναδιπλούμενα τραπέζια με κυλίνδρους. Προσφέρει επίσης αυτόματη ανίχνευση του πλάτους και του πάχους των υλικών εκτύπωσης, έξυπνο σύστημα τροφοδοσίας πολλαπλών φύλλων με έως και έξι φύλλα ταυτόχρονα. Οι βασικές αξίες του P5 είναι η παραγωγικότητα, η ποιότητα εκτύπωσης, η προσαρμοστικότητα και η αποδοτικότητα».

Ο Andrea Riccardi, επικεφαλής του Τμήματος Διαχείρισης Προϊόντων, που παρέλαβε το βραβείο της EDP στη FESPA για λογαριασμό του Durst Group, δήλωσε: «Η FESPA 2019 αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική έκθεση για να δείξουμε τις παγκοσμίου κλάσεως δυνατότητες της τεχνολογικής μας πλατφόρμας P5 καθώς και τις αρθρωτές λύσεις λογισμικού, το Durst Workflow, το Durst Analytics και το Durst Smart Shop που παρέχουν στους πελάτες μια αυτοματοποιημένη μονάδα παραγωγής από το αρχικό πίξελ μέχρι την τελική έξοδο. Αυτό το τελευταίο βραβείο για την τεχνολογία μας P5 αντικατοπτρίζει τη φανταστική ανταπόκριση που δεχτήκαμε στη FESPA. Οι επισκέπτες του περιπτέρου μας  εντυπωσιάστηκαν πολύ από αυτή την εξαιρετική τεχνολογία. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι».

πηγή: linonews

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top