Αναζήτηση

Η έγχρωμη ψηφιακή πρέσα Xerox® Iridesse™ κερδίζει το κορυφαίο βραβείο EDP για την καινοτομία στην ψηφιακή παραγωγή

Η έγχρωμη ψηφιακή πρέσα Xerox® Iridesse™ κερδίζει το κορυφαίο βραβείο EDP για την καινοτομία στην ψηφιακή παραγωγή

Αθήνα, Τρίτη 28 Μαΐου 2019. – Η παραγωγική πρέσα Xerox IridesseTM κέρδισε ένα κορυφαίο έπαθλο στα βραβεία του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Ψηφιακού Τύπου (EDP) 2019.

Πρόκειται για το βραβείο καλύτερου έγχρωμου εκτυπωτή κομμένου φύλλου*, για την καινοτομία στην ψηφιακή παραγωγή.

Το Iridesse είναι η μόνη πρέσα ψηφιακής παραγωγής, που μπορεί να εκτυπώσει με ακρίβεια, μέχρι και έξι χρώματα σε ένα μόνο πέρασμα και έχει τη δυνατότητα, να δημιουργεί μοναδικά εφέ με διακοσμητικά μελάνια μεταλλικού, διάφανου και λευκού χρώματος. Αυτή η ιδιαιτερότητα παρέχει περισσότερες ευκαιρίες σχεδίασης, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει τις μικρού μεγέθους επιχειρήσεις να υιοθετούν ειδικά φινιρίσματα σε περιορισμένα περάσματα εκτύπωσης.

To Iridesse επιλέχθηκε από τους ειδικούς, γιατί συγκεντρώνει με επιτυχία, το τρίπτυχο των επιδιώξεων κάθε επαγγελματία του κλάδου, δηλαδή χαμηλό κόστος, μεγάλη αποδοτικότητα και απαράμιλλη ποιότητα. Γι’ αυτό, ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Περιοδικών Ψηφιακής Εκτύπωσης τίμησε το Xerox Iridesse, στη μεγαλύτερη εκδήλωση ειδικής εκτύπωσης της Ευρώπης,  τη FESPA Global Print Expo, την Τετάρτη 15 Μαΐου στο Μόναχο.

«Είμαστε ένα agency δημιουργικού branding και το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας είναι οι ιδέες μας», δήλωσε ο Ben Glazier του δημιουργικού γραφείου Glazier Design. «Το Iridesse μας δίνει πολλές ευκαιρίες, να προωθήσουμε νέες και φρέσκες ιδέες σε επιχειρήσεις μόδας, σε πελάτες λιανικής πώλησης, καθώς και σε άλλους κλάδους, οι οποίοι χαίρονται με την αξία που δίνουν στους πελάτες τους, βοηθώντας τους να ξεχωρίσουν και να βελτιώσουν το προϊόν τους. Το Iridesse προσφέρει εξαιρετικά σύντομο χρόνο παραγωγής, που μας επιτρέπει να κάνουμε την εργασία μας γρήγορα και αποτελεσματικά, εξοικονομώντας κόστος αλλά και χρόνο για τον πελάτη».

Η εταιρεία εκτυπώσεων IPW1, στο Λονδίνο ήταν ένας από τους πρώτους πελάτες που δοκίμασαν το  Iridesse. Μετά την επιτυχημένη δοκιμή, ακολούθησε η εγκατάσταση της παραγωγικής πρέσας, από επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων εταιρειών εμπορικών εκτυπώσεων Hickling & Squires και Hobs Repro, της ιταλικής Furlan Grafica, της Adaequo της Ισπανίας και της ByPrint Madrid, της ελβετικής ILG Druck και της Printsalon της Μπενελούξ.

Στην Ελλάδα, το πρώτο Iridesse λειτούργησε μέσα στο 2019 στις εγκαταστάσεις της Next A.E.

«Το Iridesse αποτελεί την πλήρη έκφραση της καινοτομίας της Xerox», δήλωσε ο Tracey Koziol, Senior VP, Global Offerings της Xerox. «Δίνει στους σχεδιαστές και τους ψηφιακούς εκτυπωτές τη δυνατότητα να διαφοροποιούν τις προσφορές τους και να αναπτύσσουν την επιχείρησή τους με περισσότερα χαρακτηριστικά, καλύτερη ποιότητα,  μεγαλύτερη ευελιξία και  χαμηλότερο κόστος».

*Η κατηγορία περιλαμβάνει έγχρωμους εκτυπωτές φύλλου έως B3 > 200.000 A4/μήνα

Σχετικά με τη Xerox

Στην εποχή της ευφυούς εργασίας, δε σκεφτόμαστε απλά το μέλλον. Tο δημιουργούμε! Η Xerox είναι ένας ηγέτης στο χώρο της Τεχνολογίας, που εστιάζει στη διασταύρωση του φυσικού με τον ψηφιακό κόσμο. Χρησιμοποιούμε αυτοματοποίηση και προσωποποίηση επόμενης γενιάς, για να επαναπροσδιορίσουμε την παραγωγικότητα, να προωθήσουμε την ανάπτυξη και να κάνουμε τον κόσμο πιο ασφαλή. Κάθε μέρα, οι καινοτόμες τεχνολογίες μας και οι ευφυείς εργασιακές λύσεις μας - Powered by Xerox® - βοηθούν τον κόσμο να επικοινωνεί και να εργάζεται καλύτερα. Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.xerox.gr .

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χάρη Μπάκα, Xerox Hellas' 210-93.07.422 www.xerox.gr, την Sonia Panchal, Public Relations, Xerox +44 (0)7713 191581, sonia.panchal@xerox.com  ή με την κα. Χριστίνα Κουτρομάνου, H + Κ Strategies, ' 210-62.81.800 christina.koutromanou@hkstrategies.com

 

Το Xerox® είναι εμπορικό σήμα της Xerox στις Ηνωμένες Πολιτείες και / ή σε άλλες χώρες.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top