Αναζήτηση

Το Touchless Access App της Xerox κάνει τον χώρο εργασίας ασφαλέστερο για όλους

Το Touchless Access App της Xerox κάνει τον χώρο εργασίας ασφαλέστερο για όλους

Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα υγειονομική κρίση, η ελαχιστοποίηση των σημείων επαφής για τη δημιουργία ενός ασφαλέστερου χώρου εργασίας είναι υψίστης σημασίας. Η εφαρμογή Xerox® Touchless Access App συμβάλλει στη διατήρηση της ασφάλειας των υπαλλήλων σας μειώνοντας την ανάγκη να αγγίζετε κοινόχρηστες συσκευές πολλαπλών λειτουργιών. Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής μέσω των κινητών συσκευών τους.

Η εφαρμογή λειτουργεί σε πολυλειτουργικούς εκτυπωτές Xerox® AltaLink® και VersaLink® ενώ κάποιος μπορεί να συνδεθεί σε μια συσκευή για να εκτελέσει τις εργασίες της αντιγραφής, της σάρωσης και της εκτύπωσης χωρίς να χρειάζεται να αγγίξει ούτε ένα κουμπί. Με απλά λόγια – ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση και να εκτελέσει τις βασικές υπηρεσίες των πολυλειτουργικών εκτυπωτών της Xerox® μέσω των smartphone ή των tablet.

Η εφαρμογή Xerox® Touchless Access λειτουργεί μέσω του cloud, απαλλάσσοντας τον χρήστη από την ανάγκη να συνδέσει την κινητή συσκευή του με το τοπικό δίκτυο της επιχείρησης, ενώ ταυτόχρονα του επιτρέπει να διατηρήσει όλη την ασφάλεια που θα περίμενε από την Xerox.

Τεχνολογία χωρίς επαφή για έναν ασφαλή χώρο εργασίας

Η πρόσβαση σε αυτή τη λειτουργική δυνατότητα είναι τόσο απλή και η εφαρμογή είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες εκτυπωτών AltaLink® και VersaLink®. Ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές από το Xerox App Gallery και να την θέσει σε λειτουργία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσει την εφαρμογή για κινητά, μπορεί απλώς να χρησιμοποιήσει την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου για να σκανάρει τον QR κωδικό στον μπροστινό πίνακα του πολυλειτουργικού εκτυπωτή.

Μεταμορφώστε τον χώρο εργασίας σας με την τεχνολογία Xerox® ConnectKey®

Η τεχνολογία Xerox® ConnectKey®  μεταμορφώνει και προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των εργαζομένων και στις νέες επιχειρηματικές προκλήσεις. Η εφαρμογή Xerox® Touchless Access το αποδεικνύει ξεκάθαρα. Καθώς οι ανάγκες των επιχειρήσεων έχουν αλλάξει λόγω εξωτερικών επιρροών όπως οι ανησυχίες που σχετίζονται με θέματα υγείας, η τεχνολογία ConnectKey®  δίνει την ευελιξία στον χρήστη να αλλάζει τις συσκευές του σύμφωνα με τις ανάγκες του.

 

Σχετικά με τη Xerox

Η Xerox κάνει την καθημερινή εργασία καλύτερη. Είμαστε μια εταιρία τεχνολογίας που δημιουργεί και ενσωματώνει λογισμικό και λύσεις εξοπλισμού στον χώρο εργασίας, για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Η Xerox προσφέρει μια απρόσκοπτη, ασφαλή και βιώσιμη εμπειρία για όλους τους πελάτες που διαχειρίζονται πληροφορίες σε ψηφιακές και φυσικές πλατφόρμες. Με την εφεύρεση του φωτοτυπικού, του ethernet, της εκτύπωσης laser και πολλών ακόμη πρωτοποριακών λύσεων, η Xerox έχει διαμορφώσει εδώ και δεκαετίες τη σύγχρονη εργασιακή εμπειρία. Ανακαλύψτε πώς η Xerox αναπτύσσει την καινοτομία στο www.xerox.gr.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top