Αναζήτηση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εξέταση των δειγμάτων για τα Printing Awards

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εξέταση των δειγμάτων για τα Printing Awards

Στις 18 Φεβρουαρίου 2020 ανακοινώνονται οι νικητές

Στο διάστημα μεταξύ 14-16 Ιανουαρίου, τα μέλη της κριτικής επιτροπής των Printing Awards είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν διεξοδικά τα δείγματα δουλειάς που κατέθεσαν οι υποψήφιες εταιρείες, οι οποίες διεκδικούν τα φετινά βραβεία.

Κατά γενική ομολογία, ο ανταγωνισμός, όπως άλλωστε αναμενόταν, είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, ένεκα της ποιότητας αλλά και της μοναδικότητας κάθε έργου που υποβλήθηκε προς εξέταση. Στο μεταξύ, η αξιολόγηση συνεχίστηκε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και ολοκληρώθηκε στις 20 Ιανουαρίου. Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην τελετή απονομής που θα λάβει χώρα την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 στο Gazarte, στην Αθήνα.

Η διαδικασία αξιολόγησης φιλοξενήθηκε στo παράρτημα Αθήνας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου - ΕΑΠ, στην οδό Γραβιάς.

Τα Printing Awards αναδεικνύουν τους πρωτοπόρους στη σύγχρονη Εκτύπωση, τις Γραφικές Τέχνες και την Τυπογραφία. Τα βραβεία διοργανώνονται για πρώτη φορά από την Boussias Communications με τη συνεργασία της HELGRAMED και τελούν υπό την αιγίδα της INTERGRAF. Επιπλέον, τα βραβεία τυγχάνουν ευρείας υποστήριξης τους σχετικούς φορείς του κλάδου, όπως ο ΣΥΒΙΠΥΣ, ο ΣΕΜΕΕ, ο ΕΛΣΕΤ και ο FESPA HELLAS.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού, www.printingawards.gr.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top