Αναζήτηση

Αγώνες νέων σχεδιαστών & αφίσα για τον Τζίμη Πανούση από το GR DESIGN

Αγώνες νέων σχεδιαστών & αφίσα για τον Τζίμη Πανούση από το GR DESIGN

Το περιοδικό GR DESIGN προκηρύσσει διαγωνισμό έργων οπτικής επικοινωνίας.

Ο διαγωνισμός αυτός αφορά τους νέους δημιουργούς από 18 έως 30 ετών, που θέλουν να προβάλλουν τη δουλειά τους και να αναγνωριστεί το ταλέντο τους.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλει, έως την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, με  κόστος 20€ έως τρία έργα ανά άτομο, σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής.

Το GR DESIGN στηρίζοντας τους νέους δημιουργούς θα επιβραβεύσει, με σχετικούς επαίνους, όλους όσους τα έργα τους θα προκριθούν από την κριτική επιτροπή. Η τελετή απονομής θα γίνει στις 31 Μαρτίου 2018 στο Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς.

Επιπλέον το περιοδικό GR DESIGN ως φόρο τιμής στον καλλιτέχνη Tζίμη Πανούση που έφυγε από την ζωή πρόσφατα, εντάσσει στους ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ μια επιπλέον κατηγορία για την δημιουργία αφίσας.

Η αφίσα πρέπει να περιέχει το εξής κείμενο: Tζίμης Πανούσης, “Κάγκελα παντού”. Η διάσταση της αφίσας που θα αποσταλεί θα είναι 70×100 cm σε αρχείο PDF. Το χρηματικό έπαθλο της καλύτερης αφίσας ανέρχεται στο ποσό των 1.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ θα παρουσιασθεί εκτενέστερα στην τελετή απονομής των ΑΓΩΝΩΝ και στις σελίδες του επόμενου περιοδικού gr design.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top