Αναζήτηση

Amsky flexo CTP για την DPA

Amsky flexo CTP για την DPA

Αξιοπιστία, Ευελιξία & Παραγωγικότητα

H DPA Label Pack A.E. ιδρύθηκε το 1994 ως εταιρεία ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλου σχήματος. Αργότερα, το 2007, η εταιρεία επένδυσε στον τομέα παραγωγής αυτοκόλλητων ετικετών και σήμερα συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της εκτύπωσης ετικετών και συσκευασίας. Από το 2013 στεγάζεται στο νέο της ιδιόκτητο εργοστάσιο στην Κόρινθο, το οποίο θεωρείται από τα πιο σύγχρονα στον ευρωπαϊκό χώρο στον τομέα παραγωγής ετικετών.

Πρόσφατα η DPA Label Pack A.E. προχώρησε σε επένδυση ενός νέου ψηφιακού συστήματος εγγραφής κλισέ φλεξο/letterpress, του AURA 800 της εταιρείας Amsky. Το CtP Aura 800 της Amsky είναι ευέλικτη λύση προεκτύπωσης, που παράγει φωτοπολυμερικά κλισέ ψηφιακής έκθεσης, σε διαστάσεις κλισέ: 800 x 630 χιλιοστά και πάχος 0,15 έως 1,70 χιλιοστά. Το σύστημα διαθέτει εξαιρετικά αξιόπιστο σύστημα σύσφιξης κλισέ. Για την φόρτωση του κλισέ υπάρχει ειδική θέση ώστε να γίνεται εύκολα και με ακρίβεια, χωρίς να απαιτείται χρήση αυτοκόλλητων ταινιών. Η εγγραφή γίνεται σε υψηλή ανάλυση των 4000 dpi με ταχύτητα παραγωγής που φτάνει τα 1,25 τ.μ. την ώρα (ή 2,5 τ.μ./ώρα).

Το σύστημα εγγραφής της συσκευής έχει μια σειρά από ενδιαφέρουσες καινοτομίες:
• Σύστημα αυτόματου διακόπτη καναλιού laser. Όταν οποιοδήποτε κανάλι laser σταματά, με το σύστημα αυτόματου διακόπτη η παραγωγή συνεχίζεται χωρίς διακοπή, μέσω εναλλακτικού καναλιού laser.
• Δυναμικό Autofocus - Αυτόματη Εστίαση. Χάρη στο σύστημα Dynamic AutoFocus τρίτης γενιάς, το σύστημα μέτρησης της Amsky για τον προσδιορισμό της θέσης μπορεί να ανιχνεύσει αλλαγές με ακρίβεια έως 0.1 microns
• Γραμμικό μοτέρ – απλό, αξιόπιστο, σταθερό και παραγωγικό
• Αυτόματη ζυγοστάθμιση τυμπάνου. Σε μόλις 5 δευτερόλεπτα το σύστημα του τυμπάνου εξισορροπείται στη νέα θέση. Έτσι εξασφαλίζεται η σταθερότητα του τυμπάνου σε υψηλή ταχύτητα παραγωγής
• Φιλοσοφία ανοιχτού λογισμικού
• Συμβατότητα με κλισέ όλων των κατασκευαστών
• Μορφή δεδομένων εισόδου: 1 bit TIFF Εξαιτίας των χαρακτηριστικών αυτών τα CTP της Amsky έχουν την φήμη απλών, αξιόπιστων, πολύ σταθερών και παραγωγικών.

Πληροφορίες για το Amsky Flexo CTp στην LINO ΑΕBE, τηλ. 210-9010635, email: info@lino.gr, www.lino.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top