Αναζήτηση

H Digiprint ΑΕ επέλεξε πάλι Durst

H Digiprint ΑΕ επέλεξε πάλι Durst

H Digiprint Α.Ε., κορυφαίος καθετοποιημένος πάροχος ψηφιακών εκτυπώσεων, διαφημιστικών κατασκευών και εκτυπώσεων μεγάλων διαστάσεων στην Ελλάδα, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την προτίμησή της στην Durst επενδύοντας στον 5ο κατά σειρά Durst εκτυπωτή και συγκεκριμένα στον νέο ψηφιακό εκτυπωτή ρολού-σε-ρολό P5 500 D4 με πλάτος εκτύπωσης 5,24 μέτρα και ταχύτητα παραγωγής 360 τ.μ./ώρα στα 2 pass.

Η Digiprint ιδρύθηκε το 2003 από τον κ. Λευτέρη Σούμπαση και δραστηριοποιείται στο χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων, των διαφημιστικών κατασκευών μεγάλων διαστάσεων και των 3D εκτυπώσεων.
Η πολυετής πείρα, η προσήλωση στην παροχή υπηρεσιών ψηφιακής εκτύπωσης υψηλών προδιαγραφών και ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός την καθιστούν μια από τις σημαντικότερες βιομηχανίες του κλάδου, εξασφαλίζοντας στους πελάτες της άρτια αποτελέσματα, άμεσους χρόνους παράδοσης και ανταγωνιστικές τιμές.

Έχοντας αυτές τις αξίες στο επίκεντρο, η Digiprint έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη κορυφαίων εταιρειών από διάφορους κλάδους, μεγάλων ομίλων και γνωστών αλυσίδων εμπορικών καταστημάτων, ιδιωτικών και δημόσιων φορέων, που αναζητούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη, ο οποίος μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τους για διαφημιστική προβολή και σήμανση.
Στις εγκαταστάσεις της λειτουργεί μια καθετοποιημένη μονάδα ψηφιακών εκτυπώσεων 3.000 τ.μ. με εκτυπωτικές και μεταποιητικές μηχανές νέας γενιάς, οι οποίες διασφαλίζουν απαράμιλλη ποιότητα και ταχύτατους χρόνους παραγωγής των προϊόντων.

Η Digiprint επενδύει διαρκώς στον εμπλουτισμό του υπερσύγχρονου εξοπλισμού της και την υιοθέτηση πρωτοποριακών τεχνολογικών μεθόδων.

Συνεπής στην παραπάνω επιχειρηματική τακτική, η εταιρία πρόσφατα προχώρησε σε ακόμη μία επένδυση στον νέο ψηφιακό εκτυπωτή ρολού-σε-ρολό Pinnacle Level in Super-Wide Format Printing Durst P5 500 D4 συνοδευόμενο από το DURST WORKFLOW (Prepress & Production automation) και λευκό χρώμα με μέγιστη ταχύτητα παραγωγής τα 360 τ.μ./ώρα στα 2 Pass mode!!

Ο κ. Λευτέρης Σούμπασης δήλωσε σχετικά με αυτή την νέα προσθήκη στον εξοπλισμό: «Ήδη, εδώ και αρκετά χρόνια, δουλεύουμε με τους πολύ αξιόπιστους και παραγωγικότατους εκτυπωτές της Durst, τον Rho 500R, 5μετρο εκτυπωτή ρολού, τον Rho 800HS και την μέχρι πρότινος ναυαρχίδα της Durst, τον Rho 1312, επίπεδους εκτυπωτές για εκτύπωση εύκαμπτων και άκαμπτων υλικών, με πλάτος μέχρι 2,5 μέτρα, με άριστα αποτελέσματα ποιότητας και ταχύτητας. Το κάθε μηχάνημα μας έδωσε την δυνατότητα να μεγαλώσουμε την παρουσία μας στην αγορά και να προσφέρουμε υπηρεσίες με ποιότητα, χρόνους παράδοσης και τιμές που κάνουν ευχαριστημένους τους πελάτες μας.

Μετά την πανδημία ο όγκος των εργασιών μας παρουσίασε αύξηση και η νέα επένδυση έρχεται να καλύψει τις νέες ανάγκες μας σε ταχύτητα και ποιότητα αλλά και σε αυτοματισμούς στην παραγωγή.

Η πρώτη «γνωριμία» με το μηχάνημα έγινε σε επίσκεψή μου για demo στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Durst, στο Brixen της Ιταλίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι η Durst «ακούει» τις ανάγκες των πελατών της και προσαρμόζει σύμφωνα με τα αιτήματά τους ακόμη και τον βιομηχανικό σχεδιασμό του εξοπλισμού της, όπως συνέβη με τον σχεδιασμό του εξοπλισμού που παραγγείλαμε με 10 κανάλια, προκειμένου να έχω τη δυνατότητα πρόσθετων χρωμάτων, όπως λευκό κ.λπ.
Στην πρόσφατη έκθεση Fespa στη Γερμανία, όταν επισκέφθηκα το περίπτερο της Durst, η επιβεβαίωση της επιλογής του νέου εξοπλισμού, ο οποίος διαθέτει τεχνολογία αιχμής στον τομέα της εκτύπωσης μεγάλου σχήματος, του εκτυπωτή P5 500 D4, ήταν, θα έλεγα, εύκολη. Η γνωστή κορυφαία τεχνολογία της Durst, η μακροχρόνια αρμονική συνεργασία με τη Lino ήταν παράγοντες που συνάδουν με τη φιλοσοφία μας: να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με πολύ γρήγορους χρόνους παράδοσης και ανταγωνιστικό κόστος με σύγχρονους, ποιοτικούς και παραγωγικούς εκτυπωτές".


Durst P5 500

Κορυφαίο επίπεδο στην εκτύπωση υπερ-ευρέως σχήματος

Ο Durst P5 500 D4 είναι ένας εκτυπωτής ρολού-σε-ρολό υπερ-ευρείας εκτύπωσης μεγάλου σχήματος, με πλάτος 5,25 μέτρα, για ασυναγώνιστη παραγωγή εύκαμπτων υλικών. Ένα ενσωματωμένο στήριγμα ρολού απλοποιεί σημαντικά τη φόρτωση και την αλλαγή των υλικών. Διαθέτει την δυνατότητα εκτύπωσης ενός ρολού 5 μέτρων ή ταυτόχρονης εκτύπωσης δύο ρολών 2,5μέτρων ή τριών ρολών πλάτους 1,625 μέτρων ή ακόμη και 2 ασύμμετρων ρολών (3,2 μέτρα + 1,625 μέτρα). Η εκτύπωση μπορεί να γίνει χωρίς επιτήρηση από τον χειριστή, με αξιόπιστη απόδοση και κυρίως με την εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης ακόμη και σε πολύ μεγάλες ταχύτητες παραγωγής επιτρέποντας στις εκτυπωτικές επιχειρήσεις να ολοκληρώνουν ταχύτερα τις εργασίες τους.

To D4 σημαίνει ότι ο εκτυπωτής είναι διαμορφωμένος με δύο σειρές CMYK για μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Με κεφαλές εκτύπωσης που αποδίδουν σταγόνα 7 πικολίτρων η ανάλυση του είναι 700x1200 dpi ή 900x1200 dpi. Η διαμόρφωση μπορεί να γίνει και με 10 κανάλια με τη πρόσθεση και άλλων χρωμάτων. Διαθέτει σύστημα αυτόματης μέτρησης του πλάτους των υλικών εκτύπωσης, σύστημα συγκράτησης των υλικών στα άκρα, εκτύπωσης και στις δύο όψεις με απόλυτη σύμπτωση καθώς και συστήματα κοπής του εκτυπωμένου ρολού στην έξοδο χωρίς διακοπή της εκτύπωσης.

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top