Αναζήτηση

H Rottaprint επιλέγει Durst Tau RSCi

H Rottaprint επιλέγει Durst Tau RSCi

Η Rottaprint είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση εκτύπωσης ετικετών στη Ρουμανία, που παράγει αυτοκόλλητες ετικέτες και εύκαμπτες συσκευασίες. Ξεκίνησε ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση και οι ιδρυτές της γρήγορα αντιλήφθηκαν ότι οι άνθρωποί τους και η τεχνολογία αιχμής είναι τα βασικά στοιχεία για τη βιώσιμη ανάπτυξη και για μακροχρόνιες συνεργασίες που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και την αφοσίωση.

Με περισσότερα από 32 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία που εδρεύει στην Apahida, Jud. Cluj, διαθέτει σήμερα δύο κέντρα logistics στη Ρουμανία: Brasov και Ilfov και δύο κέντρα logistics στην Ουγγαρία και τη Γερμανία. Το 2022, η Rottaprint παρέδωσε προϊόντα σε 13 χώρες της Ευρώπης και της Ασίας.

Στο χαρτοφυλάκιο της Rottaprint θα βρείτε μια ευρεία γκάμα αυτοκόλλητων ετικετών, που καλύπτουν και τις πιο σύνθετες ανάγκες, όπως αυτοκόλλητες ετικέτες, συρρικνούμενα μανίκια, ετικέτες wrap-around, καπάκια αλουμινίου, χάρτινα χωνάκια παγωτού, χάρτινες μεταλλιζέ συσκευασίες και εύκαμπτες συσκευασίες.

Η εταιρεία προσφέρει λύσεις για ετικέτες και συσκευασίες για βιομηχανίες όπως: Τρόφιμα και Ποτά, Οίνος και Οινοπνευματώδη, Απορρυπαντικά και Οικιακή Φροντίδα, Logistics και Αυτοκινητοβιομηχανία καθώς και Καλλυντικά και Προσωπική Φροντίδα.

Η Rottaprint χρησιμοποιεί σήμερα όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες για την παραγωγή ετικετών και συσκευασιών: φλεξογραφία, ψηφιακή εκτύπωση και μεταξοτυπία. Η φιλοσοφία τους είναι να διατηρούν το στόλο παραγωγής τους στο υψηλότερο επίπεδο επενδύοντας σε τεχνολογίες αιχμής. Μια τέτοια πρόσφατη επένδυση είναι το νέο UV ψηφιακό πιεστήριο εκτύπωσης ετικετών Durst Tau RSCi.

Ο κ. Cristi Nechita-Rotta, Γενικός Διευθυντής της Rottaprint δήλωσε: «Ερευνούσαμε για κορυφαία τεχνολογία ικανή να αυξήσει την ταχύτητα παραγωγής και να μας επιτρέψει πλήρη ευελιξία και όλα αυτά χωρίς να θυσιάσουμε καθόλου την ποιότητα εκτύπωσης, καθώς αυτή είναι απαραίτητη για όλα τα προϊόντα μας. Τα βρήκαμε όλα αυτά στο UV ψηφιακό πιεστήριο εκτύπωσης ετικετών Durst Tau RSCi και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υψηλής ποιότητας ετικέτες που χαρακτηρίζουν την Rottaprint.»


 

Durst Tau RSCi

Το UV inkjet ψηφιακό πιεστήριο εκτύπωσης ετικετών Durst Tau RSCi διατίθεται σε πλάτη εκτύπωσης 330, 420 ή 510 χιλιοστών. Ο εκτυπωτής έχει σχεδιαστεί για να αναλαμβάνει εργασίες μεσαίου και μεγάλου όγκου αλλά ταυτόχρονα να παράγει και εργασίες μικρού όγκου με τον πιο οικονομικό τρόπο.

 

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top