Αναζήτηση

Η Primary Color εμπιστεύεται τον Landa S10 Nanographic Printing Press

Η Primary Color εμπιστεύεται τον Landa S10 Nanographic Printing Press

Οι δύο εταιρείες, Landa Digital Printing και Primary Color ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με την αγορά του νέου Landa S10 Nanographic Printing Press®.

Ο πρόεδρος της Primary Color, Dan Hirt, είπε ότι η απόφαση να αγοράσουν τον S10 ήρθε αμέσως μετά την αξιολόγηση δειγμάτων της Landa από την ομάδα του στο Printing United, τον Οκτώβριο του 2022. «Είμαστε πάρα πολύ εντυπωσιασμένοι, παραπάνω από όσο περιμέναμε από οποιονδήποτε προμηθευτή, ειδικά μόλις είδαμε εκτυπωτές ίδιας κατηγορίας από άλλους κατασκευαστές και συνειδητοποιήσαμε ότι η Landa έχει υπερπηδήσει μια γενιά σε σχέση με τους υπολοίπους».

Ο Sharon Cohen, Chief Business Officer της Landa, είπε «Η Primary Color μετρά δεκαετίες επιτυχιών στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την εκτύπωση, κάτι που την έχει καθιερώσει ως την πρώτη επιλογή εκατοντάδων ισχυρών εμπορικών σημάτων στους χώρους της ψυχαγωγίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας και του λιανικού εμπορίου στη βόρεια Αμερική. Από εδώ και στο εξής, ο Landa S10, θα καλύπτει τις ανάγκες αυτών των εταιρειών με τη συνέπεια, την ακρίβεια και την ποιότητα που απαιτούν οι πελάτες, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το ελάχιστο την ανθρώπινη παρέμβαση και τη σπατάλη υλικών. Η Landa είναι περήφανη για το ρόλο της στην παραγωγή τέτοιων σημαντικών εργασιών και ανυπομονεί να βοηθήσει την εταιρεία σε περισσότερες επιτυχίες κατά τη συνέχιση της συνεργασίας».

Όσον αφορά το έργο που έχει κατά νου ο Hirt και η ομάδα του για τον S10, αναμένεται η μηχανή να αναπτύξει τα μικρά και μεσαία τιράζ της Primary, τα οποία επί του παρόντος παράγονται με offset ή τα υπάρχοντα, παραδοσιακά ψηφιακά μηχανήματα της εταιρείας.
«Το S10 μπορεί να επεξεργαστεί παχύτερα υποστρώματα, τα οποία είναι εξαιρετικά δύσκολα σε άλλα μηχανήματα», λέει ο Hirt. «Θα έχουμε μεγάλη επιτυχία με τη Landa», καταλήγει.

Ο Hirt μιλά επίσης για επιλογές που έγιναν δυνατές με το μέγεθος 41” (περίπου 105cm) του S10, οι οποίες, όπως λέει, δίνουν στην Primary πολύ μεγαλύτερη ευελιξία. «Αρχικά, θέλαμε απλώς να αντικαταστήσουμε τους ψηφιακούς εκτυπωτές που διαθέτουμε, στη συνέχεια όμως συνειδητοποιήσαμε ότι ο S10 θα μπορούσε επίσης να αναλάβει το φόρτο εργασίας από τη μηχανή όφσετ 41” και μερικές ακόμα μικρού μεγέθους. Μπορούμε να μοιραζόμαστε φύλλα, να κρατάμε μικρότερο απόθεμα και να μετατοπίζουμε τις εργασίες όπου χρειάζεται».

Τέλος, ο Hirt έδειξε το μεγάλο του ενθουσιασμό σχετικά με τις δυνατότητες του S10: «Με τόσο ευρεία γκάμα, που μπορεί να τυπώσει το 96% των χρωμάτων της Pantone®, δεν υπάρχει τίποτα που η Primary δεν θα μπορεί να τυπώσει! Το χρώμα από μόνο του μπορεί να αλλάξει τα πάντα».

Ο εκτυπωτής Landa S10 Nanographic Printing®

Ο εκτυπωτής Landa S10 Nanographic Printing® προσφέρει σημαντική αξία στη συσκευασία και την εμπορική εκτύπωση, διαπρέποντας στις μικρές και μεσαίες παραγωγές, με εκπληκτική απόδοση και ευελιξία. Σχεδιασμένος ώστε να παράγει ζωηρά χρώματα πάνω σε οποιοδήποτε χαρτί και ελαχιστοποιώντας τα σκάρτα, η B1/41” έκδοση με τροφοδοσία φύλλου, προσφέρει βιομηχανικές ιδιότητες με όλα τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής τεχνολογίας, όπως μεταβλητά δεδομένα, απεριόριστα spot χρώματα σε μία σελίδα, επιλογή ταξινόμησης, μηδενικό χρόνο προετοιμασίας και άλλα, ενώ παράλληλα αποφεύγει τους περιορισμούς και το κόστος που θέτει η εκτύπωση offset.

Ο Landa S10 μεταμορφώνει τη βιομηχανία με προσήλωση στην εξαιρετική ποιότητα, τα ζωηρά χρώματα και την οικονομική αποδοτικότητα και ενδυναμώνει τις επιχειρήσεις στο να βελτιώσουν την ποιότητά τους στην παραγωγή προσφέροντας τεράστια αξία στους καταναλωτές της.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top