Αναζήτηση

Νέα συνεργασία Innvestio Hellas & Label System

Νέα συνεργασία Innvestio Hellas & Label System

Δελτίο τύπου | 17/4/2024

Tην Innvestio Hellas θεώρησε ως ιδανικό συνεργάτη της η Label System I.K.E.. για την ποιοτική αναβάθμιση της παραγωγής της.

Το έργο αφορά την εγκατάσταση ψηφιακού μηχανήματος φινιρίσματος ετικετών με μοναδικό συνδυασμό τη ποιότητα για την παραγωγή ετικετών. Πρόκειται για την εγκατάσταση του μηχανήματος: Rhyguan WON 370.

Η συγκεκριμένη λύση θα προσφέρει τα ακόλουθα:

Το έργο αφορά την εγκατάσταση ψηφιακού μηχανήματος φινιρίσματος ετικετών με μοναδικό συνδυασμό τη ποιότητα για την παραγωγή ετικετών. Πρόκειται για ένα έργο που προσέδωσε υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στη ψηφιακή επεξεργασία και στη μετατροπή των ετικετών στην παραγωγική αλυσίδα της LabelSystem.

Το RhyguanWON 370 αποτελεί μία σύγχρονη και συμπαγή λύση, πλήρως servodriven με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής που μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα.
Το μηχάνημα είναι στάνταρ εξοπλισμένο με περιστροφικά μαχαίρια και έναν πυργίσκο για μέγιστη παραγωγικότητα και ευκολία στη χρήση. Με ταχύτητα έως 300m/min και ρυθμιζόμενη επιτάχυνση και επιβράδυνση, διπλό rewinder και γρήγορη αλλαγή για διαφορετικά μεγέθη αξόνων επανατύλιξης.

Η Innvestio Hellas πέραν της εγκατάστασης των μηχανημάτων, διαθέτοντας άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, ανέλαβε και την ολοκληρωμένη παρακολούθησης τεχνικής υποστήριξης των συγκεκριμένων λύσεων.

Για το έργο ο κος. Μάξιμος Αλέξανδρος Λαμπαδάριος (Ιδιοκτήτης) εκ μέρους Label System, δήλωσε τα ακόλουθα σχετικά με τη συνεργασία:

«Θεωρούμε ότι οι ανάγκες μας θα καλυφθούν άριστα από το μηχάνημα της Rhyguan αλλά και η αξιοπιστία που εμπνέει η Innvestio Hellas έκαναν την απόφαση μας να επενδύσουμε να μοιάζει ευκολότερη».

Ο κος. Δημήτριος Σπυρόπουλος (Εμπορικός Δ/ντής) εκ μέρους της Innvestio Hellas, δήλωσε τα ακόλουθα σχετικά με τη συνεργασία:

«Είμαστε βέβαιοι ότι η Label System πραγματοποίησε μία εξαιρετική επένδυση δείχνοντας εμπιστοσύνη στην Innvestio Hellas. Θα είμαστε δίπλα στην εταιρία με το πλήρως εκπαιδευμένο τεχνικό μας τμήμα αλλά και με την υποστήριξη δεύτερου επιπέδου της Rhyguan Europe».

Ποια είναι Label System I.K.E

Η Label System ιδρύθηκε το 1993 από τους κυρίους Ι. Πούλο & Α. Γκουντιδούδη μετά την πολυετή δραστηριότητά τους -σε ατομική βάση-στο χώρο της ετικετοποιϊας.Η πολυετής επιτυχημένη πορεία, η καθετοποίηση της παραγωγής -δημιουργικό, φιλμ, κλισέ, εκτύπωση- και η διαρκής επαφή με τη συσκευαστική αγορά, εγγυόνται άριστη ποιότητα, βέλτιστη εξυπηρέτηση καθώς και συνέπεια στο χρόνο παράδοσης. Τα παραπάνω, καθιστούν την Label System ως μία από τις αξιολογότερες και ανταγωνιστικότερες στο χώρο.

Ποια είναι η Innvestio Hellas

Η Innvestio Hellas αποτελεί όμιλο εταιρειών με πάνω από 20 ετή εμπειρία δραστηριότητας σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρησιακών δραστηριοτήτων (στην Ελλάδα και το εξωτερικό), κυρίως στους τομείς της εκτύπωσης, της προεκτύπωσης, της συσκευασίας αλλά και των ευρύτερων βιομηχανικών λύσεων, ενδεικτικά με: (εισαγωγή και προμήθεια βιομηχανικών μηχανημάτων και αναλωσίμων, εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξης μηχανημάτων, αλλά και παραγωγή και προμήθεια λοιπών προϊόντων και υπηρεσιών για τους ανωτέρω τομείς δραστηριότητας). Η εταιρεία από το 1998 που ιδρύθηκε, επιζητεί να δημιουργεί συνεχώς διατηρήσιμη προστιθέμενη αξία, για τους πελάτες, τους ανθρώπους, τους μετόχους, αλλά και το ευρύτερο το κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top