Αναζήτηση

Δεύτερη Durst Tau για την Etichete Flexo

Δεύτερη Durst Tau για την Etichete Flexo

Durst Tau 330 RSC

Η Etichete Flexo, κορυφαία επιχείρηση εκτύπωσης ετικετών στην Ρουμανία, αποφάσισε να προσθέσει στον εκτυπωτικό της στόλο ένα δεύτερο ψηφιακό πιεστήριο UV inkjet Durst Tau 330 RSC, 5 χρωμάτων με ταχύτητα 80 μέτρα/λεπτό.

Η Etichete Flexo ιδρύθηκε το 2006 με έδρα την Αλεξάνδρεια και το Βουκουρέστι και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται στην εκτύπωση αυτοκόλλητων ετικετών.
Σήμερα η Etichete Flexo καλύπτει ευρύ φάσμα αυτοκόλλητων ετικετών, με παραγωγή από μικρές παρτίδες έως εκατοντάδες χιλιάδες τεμάχια. Ξεκινώντας από τις υπηρεσίες σχεδιασμού έως την ολοκληρωμένη ετικέτα, η εταιρεία προσφέρει λύσεις εκτύπωσης αυτοκόλλητων ετικετών υψηλής ποιότητας με πλήρες χρώμα, χρησιμοποιώντας εκτυπωτικά μηχανήματα και εξοπλισμό φινιρίσματος τελευταίας γενιάς.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε αγορές όπως ποτά, τρόφιμα, φαρμακευτικά προϊόντα και καλλυντικά και σχεδιάζει να επεκταθεί και σε άλλες αγορές.

Ο κ. Bogdan Burducea, Διευθύνων Σύμβουλος της Etichete Flexo, δήλωσε: "Η Etichete Flexo είναι μια εταιρεία, η οποία έχει την ικανότητα να παράγει και να εκτυπώνει προϊόντα για την παραγωγή και την εμπορία προϊόντων. Έχουμε πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας στην ψηφιακή εκτύπωση ετικετών. Η τεχνολογία αυτή μας έχει βοηθήσει πολύ με την κορυφαία ποιότητα, αλλά και με τη διατήρηση γρήγορων χρόνων ανταπόκρισης στα αιτήματα των πελατών μας. Σήμερα η αγορά ετικετών αλλάζει πολύ γρήγορα με τον αριθμό των παραγγελιών να αυξάνεται και τις μικρές παραγγελίες να αποτελούν την πλειοψηφία. Επίσης, οι πελάτες ζητούν ταυτόχρονα πολύ υψηλή ποιότητα.

Αποφασίσαμε να προσθέσουμε ένα νέο ψηφιακό μηχάνημα UV inkjet για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Τα κριτήριά μας ήταν η ποιότητα, η ταχύτητα και η αυτοματοποίηση στην παραγωγή. Μετά από έρευνα αγοράς καταλήξαμε στην απόφαση να επενδύσουμε πάλι στην τεχνολογία που γνωρίζαμε: το πεντάχρωμο ψηφιακό πιεστήριο ετικετών UV inkjet Durst Tau 330 RSC.

Το πιεστήριο έχει εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία, τα οποία βιώνουμε εδώ και πέντε χρόνια, αφού η πρώτη μας επένδυση στο Tau 330 ήταν πολύ επιτυχημένη. Το νέο πιεστήριο Durst RSC με σημαντικά καλύτερα χαρακτηριστικά, όπως κορυφαία ποιότητα με κεφαλές εκτύπωσης με ανάλυση 1200 dpi x 1200dpi, μέγεθος σταγόνας μελάνης 2pl, πολύ γρήγορη ταχύτητα παραγωγής στα 80 μέτρα/λεπτό, με το χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης στην αγορά και το νέο προηγμένο λογισμικό Durst Workflow για να διασφαλίζεται κορυφαία ποιότητα από την προεκτύπωση μέχρι τις τελικές ετικέτες.
Η προσέγγιση ''Pixel to Output'' της Durst ενισχύει τις ροές παραγωγής σε απίστευτα επίπεδα για ψηφιακή εκτύπωση ετικετών και μας οδηγεί με ασφάλεια στη βιώσιμη ψηφιακή εκτύπωση ετικετών και στις νέες εξελίξεις Industry 4.0.
Επίσης, θα έχουμε μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά τα υλικά εκτύπωσης, εξαιρετική αντοχή, λάμψη και χρωματική λαμπρότητα με τα νέα μελάνια UV.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας και θα εισέλθουμε σε νέες αγορές με νέους πελάτες".

Το Durst Tau 330 RSC διαθέτει αυτόματο καθαρισμό και καλιμπράρισμα των κεφαλών εκτύπωσης που διασφαλίζουν πρότυπα ποιότητας και αυξάνουν το χρόνο λειτουργίας του μηχανήματος. Η ικανότητα παραγωγής 1.584 μ²/ώρα είναι εφικτή με ταχύτητα εκτύπωσης 80 μέτρα/λεπτό με όλα τα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του λευκού.

Το πιεστήριο λειτουργεί ως αυτόνομος εκτυπωτής ή ως υβριδική λύση με την προσθήκη συμβατικών ή ψηφιακών επιλογών φινιρίσματος.
Αυτό δίνει στον χρήστη απεριόριστη ευελιξία όσον αφορά τα υλικά εκτύπωσης και ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top