Αναζήτηση

Δυναμική η ελληνική παρουσία στο LABELicious

Δυναμική η ελληνική παρουσία στο LABELicious

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή νέων από την Ελλάδα στο διαγωνισμό LABELicious της FINAT.

Σε σύνολο 93 συμμετοχών από 22 χώρες οι 20 είναι από το Βέλγιο, οι 13 από την Ισπανία και οι 11 είναι από την Ελλάδα. Πολύ μεγαλύτερες χώρες με πολύ πιο διευρυμένο κύκλο εργασιών (Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία κ.λπ.) παρουσίασαν μικρότερο αριθμό συμμετοχών, ενώ δέκα χώρες είχαν μόνο από μία.

Αναμένεται και μια δεύτερη διαλογή των τελευταίων χρονικά συμμετοχών, που όμως μάλλον δεν θα μεταβάλλουν σημαντικά αυτές τις αναλογίες.

Ο ΕΛΣΕΤ αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος και εκφράζει τη μεγάλη ικανοποίησή του επειδή η ετικετοποιία απαλλάσσεται από την εσωστρέφεια και σταματάει να είναι «κλειστό» επάγγελμα. Οι σπουδαστές γραφικών τεχνών και οι πτυχιούχοι γραφίστες ανακαλύπτουν τον κλάδο και δίνουν πλέον δυναμικά το «παρών» στο… μέλλον του, κάτι που αναμένεται να δώσει μεγάλη ώθηση.

Μεγάλη δικαίωση για το Σύνδεσμο αποτελεί και η διαπίστωση της FINAT. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οι συμμετοχές ήταν πολλές από τις χώρες από τις οποίες κάποια εταιρία ή ο εθνικός σύνδεσμος στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία. Όπου η ενημέρωση έγινε μόνο μέσω των social media, η συμμετοχή στο LABELicious ήταν χαμηλή.

Οφείλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε τη FINAT και να διαβεβαιώσουμε την ίδια, τον κλάδο αλλά και τους εαυτούς μας ότι τώρα που οι προσπάθειές μας αποδίδουν καρπούς, ο ΕΛΣΕΤ θα γίνει ακόμα πιο μαχητικός, θα εντείνει αυτές τις προσπάθειες και θα φροντίζει να ανεβάζει τον πήχη όλο και πιο ψηλά.

Αθήνα, 17-05-2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top