Αναζήτηση

Δύο Βραβεία από το “Buyers Lab” στη σειρά TrueVIS VG Roland

Δύο Βραβεία από το “Buyers Lab” στη σειρά  TrueVIS VG Roland

Η σειρά εκτυπωτικών-κοπτικών TrueVIS VG της Roland απέσπασε δύο βραβεία «Κορυφαία Επιλογή» από το Byers Lab (BLI) για την ποιότητα εικόνας και την παραγωγικότητά του.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα δοκιμών πραγματοποιήθηκαν, τα μοντέλα εκτυπωτικών της σειράς TrueVIS VG είχαν την υψηλότερη βαθμολογία στην ποιότητα εικόνας για τους τόνους δέρματος, αποδίδουν την μεγαλύτερη χρωματική γκάμα, ενώ παράλληλα επιτυγχάνουν ακριβή αντιστοίχιση χρωμάτων pantone και τέλος έχουν την υψηλότερη παραγωγικότητα σε εκτυπώσεις με ουδέτερα γκρι χρώματα, φωτεινά χρώματα με εξαιρετικές λεπτομέρειες σκιών και απαλές αποχρώσεις του δέρματος.

Κατά την παραλαβή των βραβείων ο Kohei Tanabe πρόεδρος του τμήματος Προϊόντων Εκτύπωσης της Roland DG, είπε: «Είναι τιμή μας που το BLI αναγνώρισε  την ποιότητα εκτύπωσης και την παραγωγικότητα των εκτυπωτικών/ κοπτικών VG τα οποία  έχουν ειδικά σχεδιαστεί για να προσφέρουν ευελιξία, ακρίβεια και ισχύ.  Το VIS στην ονομασία TrueVIS προέρχεται από τη λατινική λέξη Vision (όραμα) που αποτυπώνει με τον πιο κατάλληλο τρόπο τη δυνατότητα αυτών των μηχανημάτων να υλοποιούν τα οράματα των χειριστών τους, δίνοντάς τους παράλληλα ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα»

Η σειρά TrueVIS VG της Roland είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών εμπειρίας και τεχνογνωσίας στην τεχνολογία εκτύπωσης & κοπής. «Φοράει» τέσσερις κεφαλές εκτύπωσης που παράγουν υψηλής ποιότητας και ακρίβειας εκτυπώσεις σε ταχύτητες παραγωγής, και χρησιμοποιεί τα eco solvent μελανιά True VIS - πιστοποιημένα με GREENGUARD Gold - για υψηλή ποιότητα σε χαμηλότερο κόστος. Κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά της βραβευμένης σειράς είναι: νέα τεχνολογία κοπής για αυξημένη δύναμη κοπής και ακρίβεια, Φωτισμός LED που φωτίζει την περιοχή εκτύπωσης και το ασύρματο Roland DG Mobile Panel που επιτρέπει την πλήρη απομακρυσμένη διαχείριση του εκτυπωτή από Αndroid smartphone ή tablet.

Σχετικά με το Buyers Lab: Για περισσότερα από 50 χρόνια, το Buyers Lab είναι μία ανεξάρτητη παγκόσμια πηγή αμερόληπτων και αξιόπιστων πληροφορίων και στοιχείων συγκριτικών δοκιμών για τη βιομηχανία της εικόνας. Η ομάδα αναλυτών και τεχνικών εργαστηρίων του, ελέγχει συνεχώς  προϊόντα hardware και software προκειμένου να παρέχει τόσο σε αγοραστές όσο και σε πωλητές χρήσιμες και ενημερωμένες πληροφορίες. Τα Buyers Labs Picks είναι βραβεία που απονέμει το Buyers Lab μετά από αυστηρές δοκιμές που στηρίζονται σε υψηλά standards, υπολογίζοντας διάφορα χαρακτηριστικά όπως η ευχρηστία και η ποιότητα της εικόνας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE (www.atlasdigital.gr, www.rolanddg.gr) Τηλ: 210-9845771, fax: 210-9845081, e-mail: marketing@atlasdigital.gr

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top