Αναζήτηση

Durst P5: Βραβείο στην Fespa 2018

Durst P5: Βραβείο στην Fespa 2018

Ο Christoph Gamper, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Durst, με το βραβείο της EDP έξω από την έκθεση Fespa 2018.

Βραβείο από την European Digital Press Association (EDP)
Στην Durst, κατασκευαστή προηγμένων τεχνολογιών ψηφιακής εκτύπωσης και παραγωγής, απονεμήθηκε το σημαντικού κύρους βραβείο EDP για τον «Καλύτερο επίπεδο εκτυπωτή/ υβριδικό εκτυπωτή, με ταχύτητα παραγωγής πάνω από 250τ.μ./ώρα».

Το βραβείο δόθηκε για τη νέα πλατφόρμα P5 με το νέο σύστημα εκτύπωσης Durst P5 250 HS, το οποίο παρουσιάστηκε στα τέλη Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις της Durst στο Lienz και προσέλκυσε τόση προσοχή ώστε και ο Αυστριακός ομοσπονδιακός καγκελάριος Sebastian Kurz ενημερώθηκε για την καινοτομία κατά τη διάρκεια επίσκεψης.

Για την Durst, ο κύκλος ολοκληρώνεται τώρα, περιλαμβάνοντας την παρουσίαση, τις δοκιμές, τις πρώτες εγκαταστάσεις και την θετική ανταπόκριση στην αγορά, καθώς η κριτική επιτροπή του EDP αποτελείται από 21 περιοδικά - μέλη από όλη την Ευρώπη. Τα βραβεία EDP παρουσιάστηκαν στη FESPA στο Βερολίνο. «Είμαστε ευχαριστημένοι με το βραβείο EDP επειδή αποδεικνύει ότι το Durst P5 είναι μια πραγματική καινοτομία και το νέο σημείο αναφοράς στην εκτύπωση μεγάλου σχήματος», δήλωσε ο Christoph Gamper, Διευθύνων Σύμβουλος της Durst Group. «Εργαζόμαστε ήδη εντατικά για να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο της P5 και είμαστε στην ευχάριστη θέση να το παρουσιάσουμε στην έκθεση SGIA, στο Λας Βέγκας τον Οκτώβριο».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα προϊόντων Durst P5 στη διεύθυνση: https://p5.durst-group.com

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top