Αναζήτηση

Durst Software - Durst smart shop

Durst Software - Durst smart shop

H εταιρεία Durst Professional Services προσφέρει έξυπνες και απλές λύσεις λογισμικού για τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας «Από το Pixel μέχρι την Έξοδο». Οι λύσεις που είναι ειδικά προσαρμοσμένες στην ψηφιακή εκτύπωση – από την αρχική δημιουργία αρχείων μέσω της προεκτύπωσης έως την παραγωγή και την τελική ανάλυση – βοηθούν τους πελάτες μας να βελτιώσουν την εκτύπωση τους και να απλοποιήσουν την επιχείρησή τους. Οι συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες σε διαφορετικές ομάδες στόχους συμβάλλουν στην επίτευξη μιας βελτιστοποιημένης διαδικασίας εργασίας.

Το λογισμικό Durst είναι αρθρωτό και μπορεί να προσαρμοστεί με ευελιξία στις ανάγκες του πελάτη – από μια απλή αυτόνομη λύση σε ένα πλήρως ενσωματωμένο σύστημα.

Και τα τρία προϊόντα μπορούν να επεκταθούν μεμονωμένα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εκτύπωση ετικετών, κυματοειδών υλικών, υφασμάτων και εκτυπώσεων μεγάλου σχήματος.

 

 

DURST SMART SHOP

Το Durst Smart Shop είναι ένα καινοτόμο σύστημα ηλεκτρονικού καταστήματος για την πλήρη επεξεργασία των παραγγελιών εκτύπωσης και την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών.

Η λύση αυτή μπορεί να λειτουργήσει είτε ως Open Shop (B2C), Closed Shop (πύλη B2B) είτε ως υβριδική λύση. Εκτός από τον δωρεάν διαδικτυακό σχεδιασμό των προϊόντων, μπορούν επίσης να προσφερθούν διάφορα πρότυπα τα οποία μπορούν να εξατομικευτούν εισάγοντας ένα δικό σας κείμενο ή λογότυπο. Τα δεδομένα εκτύπωσης μπορούν είτε να μεταφερθούν αυτόματα στην παραγωγή είτε να εμφανιστούν και να ελεγχθούν εκ των προτέρων χρησιμοποιώντας τη λειτουργία μεταφόρτωσης.

Αυτό επιτρέπει ευέλικτες και αποτελεσματικές απαντήσεις σε διαφορετικές ανάγκες των πελατών.

  • Απόκτηση νέου πελάτη
  • Αυξημένο ποσοστό μετατροπών
  • Αλληλεπίδραση με πελάτες μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας
  • Πίστη πελατών μέσω εξατομικευμένης πύλης B2B
  • Ομαλή ενσωμάτωση στο Durst Workflow ή στο περιβάλλον παραγωγής του πελάτη

 

Το λογισμικό διατίθεται σε δύο εκδόσεις:

DURST SMART SHOP

Το Durst Smart Shop διαθέτει όλες τις βασικές λειτουργίες ενός διαδικτυακού καταστήματος, ενισχυμένο με δυνατότητα προηγμένων υπολογισμών, με ρεαλιστικές τρισδιάστατες προεπισκοπήσεις και τη χρήση χαρακτηριστικών για εκτύπωση στη διαμόρφωση του προϊόντος.

 

DURST SMART SHOP PLUS

Το διαδικτυακό κατάστημα μπορεί να επεκταθεί με έναν καινοτόμο διαδικτυακό επεξεργαστή γραφικών. Με το Durst Smart Editor, εξατομικευμένα προϊόντα μπορούν να σχεδιαστούν απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης και να απεικονιστούν σε πραγματικό χρόνο.

 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΤΙΚΕΤΩΝ ΣΤΟ SMART SHOP

 

 

Πηγή: https://www.lino.gr/durst-software-durst-smart-shop/

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top