Αναζήτηση

H Next Α.Ε επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες με την παραγωγική πρέσσα Xerox® Iridesse™

H Next Α.Ε επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες με την παραγωγική πρέσσα Xerox® Iridesse™

Αθήνα 6 Μαϊου 2019 – Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών εκτύπωσης Next Α.Ε. παράγει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, που απαιτούν κορυφαία ποιότητα και spot-on χρωματισμό. Αυτές περιλαμβάνουν επιχειρηματικές εγγυήσεις, διαφημιστικά ταχυδρομεία, υλικά promotion, σήμανση και περιοδικά. Όταν αναζητούσε μια λύση, για να επεκταθεί σε νέους τομείς εφαρμογών, να ενισχύσει την ποιότητα εκτύπωσης και να μειώσει τους χρόνους παραγωγής, στράφηκε στην παραγωγική πρέσσα Xerox® Iridesse™.

Η Next Α.Ε συνεργάστηκε στενά με τον συνεργάτη της Xerox, Docusys και επέλεξε την παραγωγική πρέσσα Iridesse™, για τις μοναδικές δυνατότητές της. Η πρέσσα διαθέτει μια μοναδική διαμόρφωση σταθμών 6 τόνων, που συνδυάζει τέσσερις έγχρωμες εκτυπώσεις, με έως και δύο ειδικά ξηρά μελάνια, όπως χρυσό, ασήμι, καθαρό ή λευκό, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα στους πελάτες. Επίσης, προσδίδει στη Next Α.Ε μεγάλη ευελιξία, αυτοματοποίηση και λειτουργίες διαχείρισης ροής εργασιών, ώστε οι εργασίες να διεκπεραιώνονται αποτελεσματικά.

Ο Αντώνης Κόλλιας, ιδιοκτήτης της Next Α.Ε, δήλωσε: « Εκτός από την άριστη ποιότητα εκτύπωσης, η πρωτοποριακή ανάμειξη μελανιών ειδικών χρωμάτων με μελάνια χρωμάτων επεξεργασίας, δημιουργεί μοναδικά, ιριδίζοντα εφέ που κάνει τις εκτυπώσεις να δείχνουν «ζωντανές» - εκπλήσσοντας ευχάριστα ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η παραγωγική πρέσσα Iridesse™ θα μας βοηθήσει, να προσφέρουμε περισσότερες εφαρμογές, σε ανταγωνιστικό κόστος, διευρύνοντας περαιτέρω την επιχείρησή μας ».

Ο Θωμάς Αρβανιτέλλης, διευθυντής δικτύου πωλήσεων της Xerox, τόνισε: « Η Next Α.Ε είναι γνωστή στην ελληνική αγορά Γραφικών Τεχνών, για τη δέσμευσή της στην ποιότητα και το συντονισμό. Με την εγκατάσταση της πρώτης πρέσσας Iridesse™ στην Ελλάδα, η εταιρεία εξασφαλίζει ασυναγώνιστη ποιότητα, μοναδικές εφαρμογές και σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ».

Σχετικά με τη Xerox

Στην εποχή της ευφυούς εργασίας, δε σκεφτόμαστε απλά το μέλλον. Tο δημιουργούμε! Η Xerox είναι ένας ηγέτης στο χώρο της Τεχνολογίας, που εστιάζει στη διασταύρωση του φυσικού με τον ψηφιακό κόσμο. Χρησιμοποιούμε αυτοματοποίηση και προσωποποίηση επόμενης γενιάς, για να επαναπροσδιορίσουμε την παραγωγικότητα, να προωθήσουμε την ανάπτυξη και να κάνουμε τον κόσμο πιο ασφαλή. Κάθε μέρα, οι καινοτόμες τεχνολογίες μας και οι ευφυείς εργασιακές λύσεις μας - Powered by Xerox® - βοηθούν τον κόσμο να επικοινωνεί και να εργάζεται καλύτερα. Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.xerox.gr .

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χάρη Μπάκα, Xerox Hellas' 210-93.07.422 www.xerox.gr, ή με την κα. Χριστίνα Κουτρομάνου, H + Κ Strategies, ' 210-62.81.800 christina.koutromanou@hkstrategies.com

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top