Αναζήτηση

Η Bietik Ltd εμπιστεύτηκε την Novacel & την αξιοπιστία της Xeikon

Η Bietik Ltd εμπιστεύτηκε την Novacel & την αξιοπιστία της Xeikon

Την Novacel Hellas (μία affiliate εταιρεία του ομίλου Innvestio) επέλεξε λίγους μήνες πριν η Κυπριακή εταιρεία Bietik Ltd για την ποιοτική αναβάθμιση της παραγωγικής γραμμής της, προσθέτοντας στον εξοπλισμό της μια ψηφιακή μηχανή εκτύπωσης ετικετών Xeikon CX300.

H εγκατάσταση του ψηφιακού πιεστηρίου Xeikon CX300 προσέδωσε σημαντική προστιθέμενη αξία αυξημένης παραγωγικότητας και βιώσιμου οφέλους στην παραγωγική αλυσίδα της Bietik Ltd.

Το ψηφιακό πιεστήριο ετικετών CX300 αποτελεί ναυαρχίδα καινοτομίας της Xeikon. Είναι βασισμένη στην τεχνολογία Cheetah 2.0, κατασκευασμένη σε νέα πλατφόρμα και χρησιμοποιεί 4.0. Industry λογισμικά. Με ταχύτητες που φτάνουν έως 30m/min, με νέας γενιάς dry toner, η μηχανή προσφέρει συντομότερους χρόνους παράδοσης και μεγαλύτερη διαφοροποίηση προϊόντων. Καλύπτει άριστα τις ανάγκες της αγοράς για μεγαλύτερη ευελιξία, παραγωγικότητα και ποιότητα παραγωγής.

Η Novacel Hellas πέραν της εγκατάστασης των μηχανημάτων, διαθέτοντας άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, ανέλαβε και την ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη των συγκεκριμένων λύσεων.

Ο κος Γιαννάκης Ελευθεριάδης (Ιδιοκτήτης) εκ μέρους της Bietik Ltd, δήλωσε τα ακόλουθα σχετικά με τη συνεργασία: “Είμαστε χαρούμενοι που επενδύουμε σε μία πολύ δυνατή εταιρεία και θα έχουμε την υποστήριξη της Novacel Hellas. Εξάλλου είμαστε από τους παλαιότερους πελάτες της Xeikon σε Ελλάδα και σε Κύπρο και ίσως από τους παλαιότερους της Χeikon γενικότερα. Έχουμε ιδιαίτερη σχέση με τη συγκεκριμένη εταιρεία, την αξιοπιστία και την ποιότητα της. Και εάν στα ανωτέρω συνυπολογίσουμε και τον επαγγελματισμό της Novacel Hellas, τότε η επιλογή μας ήταν μονόδρομος”.

Εκ μέρους της Novacel Hellas o κος Δημήτριος Σπυρόπουλος (Εμπορικός Δ/ντής), δήλωσε τα ακόλουθα σχετικά με τη συνεργασία:
“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η Bietik εμπιστεύεται την Novacel Hellas και επενδύει σε μία δύσκολη περίοδο για εκτυπωτή της Xeikon. Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους”.

Ποια είναι η Bietik Ltd
Η Bietik Ltd, με παρουσία 42 ετών στο χώρο των γραφικών τεχνών, σήμερα κατέχει μια υψηλή θέση στην κυπριακή αγορά. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια επώνυμη παράδοση στο χώρο της εκτύπωσης, από το 1965, όταν ξεκίνησε την πορεία της με ιδρυτές της τον κο Μιχάλη Ελευθεριάδη. Έκτοτε η εταιρεία αναπτύσσεται ραγδαία αφού έχει ως βασικό στόχο το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο και την συνεχή τεχνολογική αναβάθμιση. Με την εισαγωγή πρωτοποριακών μηχανημάτων εκτύπωσης η εταιρεία διατηρεί σταθερή την ανταπόκριση της στην αύξηση της ζήτησης του προϊόντος και προσφέρει υψηλή ποιότητα στους πελάτες της.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top