Αναζήτηση

Η BOBST αλλάζει την αλυσίδα εφοδιασμού της

Η BOBST αλλάζει την αλυσίδα εφοδιασμού της

Δημιουργήσαμε έναν νέο κόμβο logistics για τις περιοχές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (EMEA), ενοποιώντας μεγάλο μέρος του δικτύου εφοδιαστικής μας αλυσίδας, για να φέρουμε στους πελάτες μας νέα επίπεδα ταχύτητας, αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας στη διαδικασία παραγγελίας ανταλλακτικών.

Η πολυπλοκότητα σε μια αλυσίδα εφοδιασμού μπορεί να προκαλέσει διακοπή στην επιτυχή παράδοση προϊόντων και ανταλλακτικών. Η BOBST δεσμεύεται να κάνει ό,τι μπορεί για να παρέχει ακόμη ταχύτερους χρόνους παράδοσης και πλήρη αξιοπιστία για οτιδήποτε παραγγέλνουν οι πελάτες μας.

Για αυτούς τους λόγους, μεταμορφώνουμε την αλυσίδα εφοδιασμού μας με τη δημιουργία μιας νέας μεγάλης αποθήκης στο Genk του Βελγίου, στην καρδιά του δικτύου μεταφορών και logistics της Ευρώπης. Η νέα μας αποθήκη συγκεντρώνει τις υλικοτεχνικές δυνατότητες από επτά μικρότερες αποθήκες μας ανταλλακτικών. Η νέα τοποθεσία έχει επιλεχθεί εξετάζοντας προσεκτικά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και περιλαμβάνει παραγωγή ηλιακής και αιολικής ενέργειας, σύστημα ανάκτησης νερού και χώρους πρασίνου γύρω από το εργοστάσιο.

Η νέα μας εγκατάσταση στο Genk προσφέρει ψηφιοποίηση και αυτοματισμό και θα μας δώσει τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, 24/7. Θα είναι πλέον δυνατό για εμάς να διασφαλίσουμε την αποστολή της επόμενης ημέρας εάν μια παραγγελία γίνει πριν τις 9:00 μ.μ. Εκτός από τους ταχύτερους χρόνους αποστολής, οι πελάτες μας θα έχουν μπορούν να παρακολουθούν την πορεία των παραγγελιών τους σε όλη τη διαδικασία παράδοσης, από την επιβεβαίωση έως την άφιξη.

Πώς κάνει αυτή η αλλαγή η BOBST;

Ο μετασχηματισμός της εφοδιαστικής μας αλυσίδας είναι ένα σημαντικό εγχείρημα. Στην πρώτη φάση της διαδικασίας, θα μεταφέρουμε 52.000 αριθμούς ανταλλακτικών από την Ελβετία στο Βέλγιο, που ανέρχονται σε 1.000 τόνους αποθέματος. Η μεταφορά του αποθέματος θα απαιτήσει έναν στόλο 160 φορτηγών που θα μεταφέρουν ανταλλακτικά σε διάστημα 11 εβδομάδων.

Εκσυγχρονισμός των εργασιών μας

Αυτή η αλλαγή στην αλυσίδα εφοδιασμού μας αντιπροσωπεύει έναν ριζικό μετασχηματισμό για τη BOBST. Αντιπροσωπεύει ένα άλμα προς τα εμπρός όσον αφορά την ψηφιοποίηση και την αυτοματοποίηση. Εφαρμόζουμε μια πιο σύγχρονη και ευέλικτη διαδικασία για την παράδοση ανταλλακτικών και προϊόντων και πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι μεγάλο όφελος για τους πελάτες μας, οι οποίοι πρέπει να ασφαλίζουν τα αντικείμενα όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ομαλά. 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top