Αναζήτηση

Η Digiprint επενδύει σε εκτυπωτές DURST

Η Digiprint επενδύει σε εκτυπωτές DURST

DigiPrint: Τεχνολογία Durst - Καινοτομία Massivit

Οι  πρόσφατες  επενδύσεις  της  Digiprint  ολοκληρώθηκαν  με  την εγκατάσταση  των  μηχανημάτων.  Με την προσθήκη αυτών των νέων εκτυπωτών η Digiprint ανεβάζει περαιτέρω την παραγωγική της ικανότητα, που συνδυάζεται και με άνοδο της ποιότητας και με διεύρυνση των προσφερομένων υπηρεσιών και προϊόντων, με την προσφορά από μέρους της νέων ολοκληρωμένων 2D & 3D λύσεων.
O Durst  Rho1312, βιομηχανικός ψηφιακός εκτυπωτής με παραγωγή 650 τ.μ./ώρα με ανάλυση έως και 1000 dpi!
Ο Massivit 1800, μοναδικός εκτυπωτής τρισδιάστατων αντικειμένων, με δυνατότητα εκτύπωσης αντικειμένων με μέγιστες διαστάσεις: 150cm μήκους, 120cm βάθους και 180cm ύψους. Ο 3D αυτός εκτυπωτής είναι ο μοναδικός εκτυπωτής τέτοιων διαστάσεων στην Ελλάδα και από τους λίγους που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην Παγκόσμια αγορά. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Allpack o κ. Λευτέρης Σούμπασης δήλωσε: «Με την έλευση του Durst Rho1312, o σχεδιασμός μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέα αγορά, αλλά παράλληλα και μια νέα λύση στον χώρο των stand και όχι μόνο. Οι πολύ υψηλές ταχύτητες της μηχανής αυτής, σε συνάρτηση με την ανάλυση των εκτυπώσεων, δίνει την δυνατότητα στους πελάτες μας, να μεταφέρουν παραδοσιακά μεγάλες εργασίες, του αναλογικού τρόπου εκτύπωσης, στην ψηφιακή τεχνολογία και εποχή».

«Ο Massivit 1800, δημιουργεί απεριόριστες ευκαιρίες και δυνατότητες. Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό τμήμα με βιομηχανικούς σχεδιαστές, ώστε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση, μοναδικών τρισδιάστατων εκτυπώσεων πολύ μεγάλων μεγεθών, για τον χώρο της διαφήμισης, του marketing προϊόντων, τις εκθεσιακές κατασκευές και την διακόσμηση». «Επόμενός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια web to print πλατφόρμα, με δυνατότητα να υλοποιούμε περισσότερες εργασίες ανά ημέρα. Ένας τομέας που μας ενδιαφέρει αρκετά και σκεφτόμαστε να κινηθούμε μέσα στα επόμενα 2 χρόνια είναι η εκτύπωση μεγάλης διάστασης διαφημιστικού υφάσματος με στόχο την Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά».
 

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top