Αναζήτηση

Η Fujifilm ανακοινώνει νέα επένδυση σε εργοστάσιο παραγωγής pigment dispersions για μελάνια inkjet

Η Fujifilm ανακοινώνει νέα επένδυση σε εργοστάσιο παραγωγής pigment dispersions για μελάνια inkjet

Την επέκταση της ικανότητάς της, στην παραγωγή σταθερών προϊόντων, από pigment dispersions έως έτοιμα μελάνια προς εκτύπωση, για την κάλυψη της αυξανόμενης παγκόσμιας ζήτησης, ανακοίνωσε η Fujifilm.

Προκειμένου να επιταχυνθεί η ανάπτυξη των επιχειρήσεων που ασχολούνται με την τεχνολογία inkjet, η Fujifilm Imaging Colorants Inc. θα κατασκευάσει μια νέα μονάδα παραγωγής για pigment dispersions, τις χρωστικές πρώτες ύλες δηλαδή για inkjet μελάνια βάσεως νερού. Η κατασκευή θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2021 και έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί έως το 2022. Η επένδυση αυτή ανέρχεται σε περίπου 19.000.000 δολάρια ΗΠΑ.

Οι εφαρμογές για inkjet επεκτείνονται συνεχώς όπως σε συσκευασίες και σε υφάσματα. Συγκεκριμένα, υπάρχει αυξανόμενη ανάγκη χρήσης μελανιών pigment βάσεως νερού, τα οποία έχουν χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις και τη δυνατότητα ικανοποίησης των απαιτήσεων συμμόρφωσης, με την ασφάλεια των συσκευασιών τροφίμων.

Οι pigment dispersions της Fujifilm βασίζονται στη μοναδική της τεχνολογία «RxD (Reactive Dispersant)», η οποία διασυνδέει dispersants πολυμερή, τα οποία απορροφούνται από τα σωματίδια των χρωστικών. Αυτή η τεχνολογία καθιστά τις RxD dispersion κατάλληλες για πολλές εφαρμογές καθώς επιτρέπουν το σχεδιασμό σταθερών συνταγών μελανιών που πληρούν τις πλέον απαιτητικές προδιαγραφές απόδοσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.tsekmeres.gr | www.fujifilmprecisionink.com

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top