Αναζήτηση

Η Guandong προοδεύει, διασχίζοντας τα σύνορα της οπτικής επικοινωνίας

Η Guandong προοδεύει, διασχίζοντας τα σύνορα της οπτικής επικοινωνίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η νέα στρατηγική στοχεύει σε ένα δίκτυο συμπληρωματικών εταιρειών με αμοιβαία ανταλλαγή εταιρικών μετοχών. Η πρώτη συμφωνία που υπογράφηκε είναι με την Indigital

27 Οκτωβρίου 2021: Η Guandong, γνωστή πλέον στην Ευρώπη ως «the SpecialitieSpecialist», μαζί με τη Viscom Italia, ήταν παρούσα στη FESPA και παρουσίασε τα νέα της εκτυπωτικά υλικά. «Η αγορά της οπτικής επικοινωνίας είναι πλέον ώριμη: για να ενθαρρύνουμε την ανάπτυξή της, είναι απαραίτητο να επενδύσουμε στην έρευνα και, ταυτόχρονα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με άλλες πραγματικότητες, δίνοντας ζωή σε νέα σημεία αναφοράς και πρωτόγνωρα πρότζεκτ», επιβεβαιώνει ο Daniele Faoro, επικεφαλής της ομάδας Guandong Italia, που απεικονίζει το νέο όραμα της εταιρείας. Στην πραγματικότητα, η Guandong σκοπεύει να υπερβεί τα όρια της αγοράς οπτικής επικοινωνίας, δημιουργώντας δίκτυα που αποτελούνται από μικρομεσαίες εταιρείες, που συνδέονται με κοινούς στόχους όσον αφορά την ανάπτυξη της αγοράς. «Σύμπραξη χωρίς ‘επικύρωση’, δηλαδή να εργάζεσαι ως ομάδα, ενώ παράλληλα διατηρείς και αναπτύσσεις αυτό που καθιστά κάθε εταιρεία μοναδική», εξηγεί ο Faoro. Η συνταγή για αυτό είναι η αμοιβαία ανταλλαγή εταιρικών μετοχών, προκειμένου να επισφραγιστεί όχι μόνο μια απλή δήλωση προθέσεων, αλλά μια σταθερή και διαρκής δέσμευση.

Αυτή η φιλόδοξη πολιτική με στόχο την επέκταση των αγορών και την επίτευξη νέων στόχων, ξεκινά με επιτυχημένα βήματα στην αλυσίδα εφοδιασμού, και υλοποιείται μέσω μιας πρώτης συμφωνίας που υπογράφηκε μεταξύ της Guandong και της Indigital, μιας εταιρείας που διανέμει υλικά και τεχνολογίες εκτύπωσης, που αντιπροσωπεύει, επομένως, το «βασικό πέρασμα» μεταξύ των τελικών χρηστών και των υλικών που παράγονται από την Guandong. Εδώ και αρκετό καιρό, οι δύο εταιρείες προσεγγίζουν την αγορά μοιράζοντας επικοινωνία και πρωτοβουλίες, προκειμένου να υποστηρίξουν την ευαισθητοποίηση και την κουλτούρα του κλάδου, απευθυνόμενοι σε χειριστές και σχεδιαστές. «Με την Guandong μοιραζόμαστε την επιθυμία να επεκτείνουμε την αγορά ενεργοποιώντας, αφενός, έναν άμεσο διάλογο με τους τελικούς χρήστες των εφαρμογών που είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε και, αφετέρου, συμβάλλοντας στην κουλτούρα με εργαλεία όπως σεμινάρια, παρουσία σε εκθεσιακούς χώρους και παροχή συμβουλών προστιθέμενης αξίας μέσω νέων καναλιών επικοινωνίας», σχολιάζει ο Claudio Rocca, συνιδιοκτήτης της Indigital.

Η επιχείρηση στηρίζεται από την οικονομική εταιρεία ELVI Holding, η οποία κατέχει το πλειοψηφικό μερίδιο της Guandong, και η οποία έχει πραγματοποιήσει σημαντική αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να υποστηρίξει οικονομικά το νέο αυτό πρότζεκτ.

Η συμφωνία μεταξύ της Guandong και της Indigital αντιπροσωπεύει μια άνευ προηγουμένου μέχρι τώρα εταιρική σχέση στην αγορά μεταξύ κατασκευαστή και αντιπροσώπου. «Αυτή η ανταλλαγή είναι απόδειξη μιας σχέσης αμοιβαίας εκτίμησης που θα χρησιμεύσει για την ανάπτυξη καινοτόμων έργων και θα δημιουργήσει έναν πόλο έλξης για άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, τόσο ιταλικές όσο και ξένες, δεδομένης της ενοποιημένης διείσδυσης της Guandong στην ευρωπαϊκή αγορά και στα Βαλκάνια», πρόσθεσε ο Faoro, σχολιάζοντας τη μεσοπρόθεσμη/μακροπρόθεσμη στρατηγική τους.

Οι τεχνολογικές βάσεις του έργου είχαν ήδη τεθεί το 2020, όταν η ELVI Holding εξαγόρασε το 44% του κεφαλαίου της Oniion, μιας εταιρείας που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και τον εξοπλισμό καταστημάτων υψηλού προφίλ. Η Oniion μπορεί δικαίως να θεωρηθεί ο «πιλότος δοκιμών» για όλη τη γκάμα των προϊόντων Guandong.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top