Αναζήτηση

Η Hellas Digital επιλέγει Durst

Η Hellas Digital επιλέγει Durst

Η Hellas Digital, με έδρα τον Άλιμο στην Αθήνα, έχει περισσότερα από 15 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων.

Η άριστη ποιότητα των υπηρεσιών, η προσήλωση στην άμεση εξυπηρέτηση και οι συνεχόμενες επενδύσεις σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας επιτρέπουν την συνεχή διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η Hellas Digital είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελληνική αγορά που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον UV Digital Print κλάδο των γραφικών τεχνών και συγκεκριμένα με προϊόντα όπως: Digital Display Stands, POP–POS & Digital Packaging.
Πρόσφατα, σηματοδοτώντας την έναρξη επενδυτικού σχεδίου η Hellas Digital προχώρησε στην αγορά ενός επίπεδου ψηφιακού UV inkjet εκτυπωτικού συστήματος Durst Rho P10 250 HS Plus.

Ο κ. Παναγιώτης Μπίτας, ιδιοκτήτης της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Από τους σταθερούς στόχους της εταιρείας μας είναι η μακροχρόνια συνεργασία με ικανοποιημένους από τις υπηρεσίες μας πελάτες και η σταθερή διεύρυνση του πελατολογίου μας. Αυτό, όπως είναι προφανές, μπορεί να επιτευχθεί με την συνέπεια προς τους πελάτες μας και με την συνεχή ανανέωση του εξοπλισμού με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι ξεκινήσαμε ένα επενδυτικό σχέδιο με στόχο την βελτίωση και της ποιότητας και της παραγωγικής μας ικανότητας, την προσφορά και άλλων νέων προϊόντων, παρά το γεγονός ότι ήδη προσφέρουμε πολύ μεγάλη ποικιλία εκτυπώσεων και κατασκευών.

Σαν πρώτο βήμα αυτού σχεδίου, είναι η επένδυση στον επίπεδο ψηφιακό εκτυπωτή Durst P10 250 HS Plus, που μας προσφέρει και ποιότητα και ταχύτητα παραγωγής.

Έχει 6 χρώματα, εκτυπώνει σε πληθώρα υλικών, άκαμπτων και εύκαμπτων. Είναι εξοπλισμένος με ειδική διάταξη εκτύπωσης χαρτονιών και σύστημα εκτύπωσης υλικών σε ρολό. Με την ευελιξία του θα συμβάλλει στην σχεδιαζόμενη παραπέρα άνοδο του επιπέδου των υπηρεσιών μας.

Δεν εντυπωσιαστήκαμε απλά με την νέα μας επένδυση. Aπό τους δύο πρώτους κιόλας μήνες της εγκατάστασής της η παραγωγικότητα μας εκτοξεύτηκε στα ύψη με αποτέλεσμα να προχωρήσουμε και σε δεύτερη επένδυση μέσα στο 2018».

Ο ψηφιακός επίπεδος εκτυπωτής Durst Rho P10 250HS Plus έχει πλάτος εκτύπωσης 2,50 μέτρα. Το μήκος της εκτύπωσης εξαρτάται από το μήκος του υλικού. Έχει ανάλυση εκτύπωσης 1000 dpi και η μέγιστη ταχύτητα παραγωγής φθάνει το 400 τετρ. μέτρα την ώρα.

Εκτός από τα βασικά χρώματα, προαιρετικά, μπορεί να εξοπλισθεί με ανοιχτά χρώματα (ανοιχτά cyan & magenta) καθώς και με πρόσθετα: πορτοκαλί, μωβ καθώς και λευκό.

Για μεγαλύτερη παραγωγικότητα και συνεχή, ουσιαστικά, εκτύπωση η τροφοδοσία των υλικών σε φύλλα γίνεται χωρίς αναμονή, πριν τελειώσει η εκτύπωση του προηγούμενου φύλλου. Ο εκτυπωτής δέχεται φύλλα με πλάτος μέχρι 2,50 μέτρα, πάχος μέχρι 4 εκατοστά και βάρος μέχρι 50 κιλά. Για την εκτύπωση χαρτονιών διαθέτει προαιρετικό σύστημα συγκράτησης των φύλλων στα άκρα και ισχυρό vacuum.

Για την εκτύπωση υλικών σε ρολό δέχεται προαιρετικά δύο συστήματα τροφοδοσίας και επανατύλιξης ρολών και μπορεί να διαχειρισθεί ρολά με βάρος μέχρι 200 κιλά. Υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης ρολών και στις δύο όψεις με απόλυτη σύμπτωση των εκτυπώσεων.

Για αυτοματοποιημένη παραγωγή εκτυπώσεων σε φύλλα υπάρχει ο αυτοματισμός 3/4 καθώς ο πλήρης αυτοματισμός, με τροφοδότη (feeder) και stacker στη έξοδο ή έξοδο σε παλέτα, με δυνατότητα εκτύπωσης παράλληλων φύλλων. Η εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης επιτρέπει την δημιουργία διαφημιστικών για πολύ κοντινή θέαση, με εφαρμογές σε δύσκολες αγορές, όπως η διαφήμιση καλλυντικών και κοσμημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες: www.hellasdsa.gr

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top