Αναζήτηση

Η Inform Lykos συνεχίζει με Nipson

Η Inform Lykos συνεχίζει με Nipson

Παραγωγικότητα & Ευελιξία με Nipson Digiflex

Η Inform P. Lykos A.E. ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1897 ως εταιρεία εκτύπωσης. Σήμερα η Inform P. Lykos A.E. κατέχει ηγετική θέση στην αγορά εκτυπωτικών προϊόντων, όπως επιχειρηματικές φόρμες, εμπορικές εκτυπώσεις και εκτυπώσεις ασφαλείας, χάρτινες και πλαστικές κάρτες. Επίσης είναι πρωτοπόρος στην αγορά Business Process Outsourcing, προσφέροντας ψηφιακή εκτύπωση λογαριασμών, παρουσίαση ηλεκτρονικών λογαριασμών, εξατομίκευση καρτών και υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων. Η εταιρία λειτουργεί σε ιδιόκτητα γραφεία και χώρους παραγωγής που καλύπτουν 25.000 τ. μ. στην περιοχή της Αττικής.
Πρόσφατα η Inform P. Lykos S.A. επένδυσε στον εκτυπωτή Digiflex της Nipson Technology. Ο εκτυπωτής Digiflex επιλέχθηκε για να καλύψει τις ανάγκες εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων, εφαρμογών εκτύπωσης ασφαλείας & σύνθετων γραμμικών κωδικών. Μικρός και συμπαγής σε μέγεθος, αλλά παραγωγικός, ο εκτυπωτής Nipson DIGIFlex έχει όλα όσα απαιτούνται για υψηλής ποιότητας, οικονομικά αποδοτική ασπρόμαυρη εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων. Συνδυάζοντας τη μαγνητογραφία και την ψυχρή τήξη με φλας xenon, με μεταβλητή ταχύτητα, προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά που θα αναμένατε από την Nipson και πολλά περισσότερα. Η τροφοδοσία με ρολό είναι γρήγορη, εκτυπώνοντας έως και 104 μέτρα/λεπτό. Έχει ένα μέγιστο πλάτος ρολού 520 mm και μέγιστο εκτυπώσιμο πλάτος 468,5 χιλ., που μεταφράζεται σε περισσότερες από 600 σελίδες A4/λεπτό σε διπλή διάταξη, μιας όψης και πάνω από 1200 σελίδες A4/λεπτό σε διπλή διάταξη όταν ρυθμίζεται σε λειτουργία διπλής όψης.

Πληροφορίες για τον εκτυπωτή Digiflex της Nipson Technology στην LINO ΑΕBE, τηλ. 210-9010635, email: info@lino.gr, www.lino.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top