Αναζήτηση

Η Labelart επιλέγει την GM NANO330 για το ψηφιακό φινίρισμα ετικετών

Η Labelart επιλέγει την GM NANO330 για το ψηφιακό φινίρισμα ετικετών

H εταιρεία PRINTPRESS έχοντας παρουσία πάνω από 20 χρόνια στον χώρο των γραφικών τεχνών με 2 μονάδες παραγωγής μια στην Αργολίδα και μια στην Αττική, εκτυπώνει για επαγγελματίες του χώρου του γραφικών τεχνών με συνέπεια, ποιότητα και τιμές χονδρικής, εκτυπώσεις offset, ψηφιακές, μεγάλου μεγέθους, ετικέτες σε ρολό, κατασκευάζει σταντ παρουσίασης και επιγραφές κάθε τύπου και παραδίδει καθημερινά τα προϊόντα της σε πελάτες/συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Η Printpress μένοντας πιστή στην στρατηγική της συνεχίζει να επενδύει πάνω στα πιο σύγχρονα μηχανήματα και να εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνολογίες επιλέγοντας να πρωτοπορεί στον χώρο της, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες του επαγγελματία. Η στρατηγική αυτή έχει βοηθήσει την εταιρία να αποτελεί ορόσημο στην Πελοπόννησο αλλά και να επεκτείνει σημαντικά το πελατολόγιο της, διαφοροποιούμενη από τις υπόλοιπες προτάσεις της αγοράς.

Στο παραπάνω πλαίσιο και έχοντας από νωρίς αναγνωρίσει τη σημαντική ανάγκη που έχει η αγορά για ετικέτες, η Printpress έχει προχωρήσει στη δημιουργία ανεξάρτητου τμήματος ετικέτας, με την εμπορική ονομασία «Labelart». Το τμήμα αυτό είναι μία πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής αποτελούμενη από 2 μηχανές εκτύπωσης, μία letterpress 5χρωμη UV και μία ψηφιακή πρέσα ρολού καθώς και αρκετά προεκτυπωτικά και μετεκτυπωτικά μηχανήματα για την διαμόρφωση της ετικέτας.

Η ανάγκη για πιο άμεσες και γρήγορες παραγωγές τους κατηύθυνε στην επιλογή μιας ψηφιακής semi-rotary μηχανής για άμεσο τελικό προϊόν. Η επιλογή ήταν η DC330 NANO, επένδυση που σε σχέση με την ποιότητα παραγωγής αλλά και την ευκολία χρήσης την καθιστά μια από τις καλύτερες προτάσεις στον χώρο των μετεκτυπωτικών μηχανών τελικής διαμόρφωσης στις ετικέτες ρολού. Η Ελλάδα έχοντας πολλές μικρές βιοτεχνίες έχει ανάγκη από μικρές παραγωγές ετικέτας. Ταυτόχρονα η αύξηση της ζήτησης για προσωποποιημένο μάρκετινγκ παγκοσμίως καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη εύκολης παραγωγής μικρού και μεσαίου τιράζ ετικετών, μια δυνατότητα στην οποία η DC330 NANO διακρίνεται.

Η υλοποίηση της επένδυσης έγινε σε συνεργασία με την εταιρία LINO, επίσημο Αντιπρόσωπο για Ελλάδα και Κύπρο της Grafisk Maskinfabrik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα βασικά σημεία της μηχανής είναι η μεγιστοποίηση της σχέσης κόστους/κέρδους στις μικρές και μεσαίες παράγωγες. Επιπλέον χάρη στο ειδικό λογισμικό που τη συνοδεύει, δίνεται η δυνατότητα αλλαγής εργασιών και ευκολου setup μέσα σε 5 λεπτά. Τα βασικά χαρακτηριστικά της μηχανής είναι:

DC330 Nano – Ultra Compact Converting machine

Πλήρως ενσωματωμένη γραμμή τελειοποίησης ετικετών για ετικέτες.

Παρέχει περιστροφικό κοπτικό (die cutting), πλαστικοποίηση, web guide και κατά μήκος ρολοκοπή σε μια ευέλικτη πλατφόρμα.

 • Πλήρως σέρβο οδηγούμενη γραμμή παραγωγής με έλεγχο τάνυσης
 • 330 mm πλάτος ρολού, 72m/min (full rotary), 32 m/min (semi rotary)
 • Εύρος επανάληψης κοπτικού από 2”-22.5” σε ημικυλινδρική λειτουργία (semi-rotary mode, depends on tools)
 • Ενσωματωμένο Λογισμικό (Dispro software) για χρήση υπαρχόντων κοπτικών
 • Εγγυημένη τεχνολογία πάνω από 100 γραμμές τελειοποίησης στην αγορά από το 1998
 • Εκτός ή εντός γραμμής με ψηφιακή εκτυπωτική μηχανή.
 • Μοντέρνα κατασκευή πλαισίου μιας πλευράς για εύκολη χρήση και συντήρηση.
 • Ενσωματωμένη εκτύλιξη ρόλου (max roll diameter of 500mm. 3”/76mm air core.)
 • Ανατυλικτικό σκάρτου με κύλινδρο ξεγυμνώματος περιθωρίων
 • Μονό ανατυλικτικό με μέγιστη διάμετρο 400 mm με ανεξάρτητο έλεγχο τάνυσης.
 • BST ultrasonic οδηγό χάρτου και τραπέζι κόλλησης
 • Πλήρης έλεγχος μηχανής από ψηφιακό πάνελ με γραφικά
 • Μετρητής ετικετών και μέτρων

Ο κύριος Γιάννης Σούγλας ιδιοκτήτης της Printpress & Labelart, είπε για την επένδυση αυτή:  «Έπειτα από αρκετή έρευνα και αντίστοιχες προτάσεις επιλέξαμε την GM NANO 330 για να συμπληρώσει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των υπαρχόντων και νέων πελατών μας για μικρές και άμεσες παραγωγές ετικέτας. Η εν λόγω μηχανή υπερτερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό σε ευκολία χειρισμού, ευελιξία αλλαγής εργασιών, ελάχιστα μέτρα σκάρτου υλικού, ειδικές εφαρμογές και φυσικά τεχνική υποστήριξη. Είναι μια μηχανή με πολύ καλή συνάρτηση κόστους κτήσης και δυνατοτήτων που μπορεί να σου προσφέρει.

Η αγορά της έγινε μια περίοδο που οι ανάγκες για μικρότερα τιράζ και αμεσότητα τείνουν να γίνουν μονόδρομος, έτσι λοιπόν η επένδυση για εμάς ήταν επιτακτική ανάγκη για ποιοτικές και γρήγορες παραγωγές, οι οποίες σε συνδυασμό με την ψηφιακή πρέσα που διαθέτουμε στην οποία δεν απαιτούνται films, κλισέ και προεκτυπωτικές εργασίες, καταργούν τις παραδοσιακές μεθόδους οι οποίες είχαν κόστος και χρόνο. Έτσι λοιπόν σήμερα μπορούμε να παράγουμε μέσα σε λίγα λεπτά αρκετές χιλιάδες ετικέτες χωρίς πάγια έξοδα, με χαμηλότερο κόστος και να αποσταλούν ακόμα και αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα!

Πέραν από τα πολλά πλεονεκτήματα που έχει η συγκεκριμένη μηχανή σε σχέση με τον ανταγωνισμό ένας βασικός παράγοντας επιλογής ήταν και το aftersale support που η LINO γνωρίζει καλύτερα από όλους. Επιλέγοντας την DC330NANO δεν προσθέτεις ακόμα μια μηχανή στο εξοπλισμό σου αλλά επιλέγεις ένα πακέτο υπηρεσιών, αναβαθμίσεων και υποστήριξης. Για εμάς η ομάδα της LINO είναι μέρος της οικογένειάς μας και βρίσκεται δίπλα μας σε αρκετά βήματα μας έως τώρα».

 

Πηγή: https://www.lino.gr/%ce%b7-labelart-epilegei-tin-gm-nano-330/

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top