Αναζήτηση

Η συμμετοχή της BIOMEX στη FESPA 2017

Η συμμετοχή της BIOMEX στη FESPA 2017

Στα πλαίσια, της έκθεσης Γραφικών Τεχνών FESPA 2017, που πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο και ολοκληρώθηκε επιτυχώς, παρευρέθηκε η BIOMEX για να ενημερωθεί για τις νέες τεχνολογίες που παρουσιάζονται στο εξωτερικό. Οι συνεργάτες και προμηθευτές μας, που συμμετείχαν με τα μηχανήματα και τα υλικά τους, ήταν οι ακόλουθοι:

ORAFOL: υλικά ψηφιακής εκτύπωσης, GRAFITYP: ρολλά επιγραφών, EPTAINKS: μελάνια & χημικά μεταξοτυπίας, d.gen: ψηφιακοί εκτυπωτές για ύφασμα, J-Teck: ψηφιακά μελάνια sublimation , Cham Paper Group: χαρτιά sublimation, Siser: θερμομεταφερόμενα, Klieverik: καλάνδρες, Secabo: κοπτικά & πρέσες, DGI: ψηφιακοί εκτυπωτές, a.berger, Georg+Otto Friedrich: υφάσματα ψηφιακής εκτύπωσης, Extris: γάζες μεταξοτυπίας, Hebbecker: μηχανές μεταξοτυπίας.

Μεταξύ των προμηθευτών μας, η εταιρεία d.gen, η οποία από το 1980 έως σήμερα παραμένει πρωτοπόρος στην κατασκευή ψηφιακών εκτυπωτών σε ύφασμα. Με την συνεχή εξέλιξη των μηχανημάτων, καλύπτονται οι ανάγκες των πελατών μας για ποιότητα αλλά και γρήγορη, οικονομική παραγωγή. Η χρήση των εκτυπωτών γίνεται για εκτύπωση σε όλα τα υφάσματα (τόσο σε πολυεστερικά όσο και βαμβακερά) για ενδύματα, σημαίες, αφίσες και λευκά είδη όπως σεντόνια, κουρτίνες, καλύμματα, ταπετσαρίες κτλ.

Οι ψηφιακοί εκτυπωτές για εκτύπωση σε Χαρτί Sublimation & απευθείας σε Ύφασμα, που παρουσίασε η d.gen:

Papyrus G5
Ψηφιακή εκτύπωση σε Χαρτί Sublimation (Εξάχνωσης).
Υψηλής παραγωγικότητας, για ασταμάτητη εκτύπωση έως και 2500m2 την ημέρα.

Subli_COTTON

Ψηφιακή εκτύπωση σε χαρτί Sublimation & Θερμομεταφορά με καλάνδρα, για Όλα τα υφάσματα. Ακόμα και για φυτικές ίνες όπως το βαμβάκι.

 

Teleios Hexa
Ψηφιακή εκτύπωση απευθείας σε ύφασμα.
Διεύρυνση της χρωματικής γκάμας με πλούσια κόκκινα και πορφυρά, έντονα μαύρα, φθορίζοντα κίτρινα και ροζ.

Εξαιρετική απορρόφηση μελανιών για καλή εκτύπωση εμπρός και πίσω του υφάσματος. Σταθερότητα χρώματος και αντοχή στο νερό για εξωτερικούς χώρους. Ιδανικό για εκτύπωση σημαιών.

Teleios Grande/ H6
Ψηφιακή εκτύπωση απευθείας σε ύφασμα.
Ταχύτητα 177m2/h, εκτυπώνοντας με 6 χρώματα σε πλάτος 3,300mm.

Συνδυάζει ταχύτητα, ποιότητα στην εκτύπωση και καλύτερη τιμή από ποτέ άλλοτε. Χρησιμοποιείται για όλους τους τύπους υφασμάτων.

Η BIOMEX σας γνωρίζει το νέο της συνεργάτη, την εταιρεία Aleph.

Η Αleph κατασκευάζει βιομηχανικούς ψηφιακούς εκτυπωτές για εκτύπωση σε Χαρτί ή Ύφασμα.

Ο εκτυπωτής LaForte για ύφασμα μπορεί να παράγει μέχρι και 540m2/h, και ο αντίστοιχος για χαρτί έως και 800m2/h.

Με την αγορά του εκτυπωτή, έχετε τη δυνατότητα συγχρηματοδότησης από το πρόγραμμα Horizon 2020, όπου εξοικονομείτε εώς και 250% του κόστους του εκτυπωτή από φόρους.

Η SECABO συμμετείχε, επίσης, στη Fespa και παρουσίασε τα νέα μηχανήματά της.
Εξελιγμένες πρέσες θερμομεταφοράς και κοπτικά βινυλίου.

Νέες αυτόματες πρέσες θερμομεταφοράς σε διαστάσεις 38x38 & 40x50cm, με σύνδεση Bluetooth. Η θερμοκρασία, ο χρόνος και οι τεχνικές προδιαγραφές των υλικών μπορούν να ρυθμίζονται, μέσω της εφαρμογής, απευθείας από το κινητό.

Τα κοπτικά κόβουν με μέγιστη ταχύτητα 960mm/s και κάθετη δύναμη κοπής 750g, ενώ διαθέτουν και αυτόματο σύστημα με συνεχόμενα σημάδια κοπής. Είναι εύκολα στη χρήση, καθώς δεν προϋποθέτουν την εγκατάσταση ξένου λογισμικού, παρά μόνο το πρόγραμμα επεξεργασίας με το οποίο συνοδεύονται.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΒΙΟΜΕΧ Ε.Π.Ε. αντιπρόσωπο των εταιρειών στην Ελλάδα: 210-9223108, email: info@biomex.gr, www.biomex.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top